28 / 04 / 2024

Folkart Bornova projesi 250 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükseliyor!

Folkart Bornova projesi 250 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükseliyor!

Folkart yeni projenin lansmanı için hazırlıklara hız verecek. Mart ayı itibarıyla ön talepler toplanmaya başlanacak. Mayıs ayında başlayacak inşaat 18 ay sürecek ve 2016 sonunda teslim edilecek. Projenin yatırım değeri 250 milyon lira.




Bugüne kadar hep İzmir’de projelere imza atan Folkart, Avrupa’nın en yüksek kulelerinden Folkart Towers’ın ilk kulesini tamamlayıp bu ayın sonunda teslim edecek.

Şirket bunun ardından yeni projenin lansmanı için hazırlıklara hız verecek. Mart ayı itibarıyla ön talepler toplanmaya başlanacak. Mayıs ayında başlayacak inşaat 18 ay sürecek ve 2016 sonunda teslim edilecek. Projenin yatırım değeri 250 milyon lira.


Metrekaresi 3 bin lira


Projede metrekare fiyatları 3 bin liradan başlayacak ve 3 bin 500 liraya kadar çıkacak. 1+1’den 4+1’e farklı büyüklükte 850 daire ve ticari alan seçeneklerine yer verilecek. Bloklar 8 katlı binalardan oluşacak. 25 bin metrekarenin 18 bin metrekaresi yeşil alana ayrılacak.


Towersta satışlar iyi


Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Towers A Kule’nin şu anda yüzde 95’inin satılmış olduğunu söyledi. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün,Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasındaki yerini koruyacağını belirten Sancak, “2014 yılında inşaat sektöründe yüzde 7 oranında büyüme bekliyoruz” dedi.


Sosyal donatı çok


Konut ve ticaret alanlarının yanı sıra projenin sosyal alanlarında, spor sahaları, yüzme havuzları ve peyzaj uygulamaları yer alacak. Şirket yetkilileri projenin lokasyon olarak da iyi bir konumda olduğunu ve bölgeye otobüs, minibüs ve metro gibi çeşitli toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşılabileceğini aktardı.


Bugün



Geri Dön