03 / 05 / 2024

Folkart Gallery sosyal sorumluluk projesi

Folkart Gallery sosyal sorumluluk projesi

Folkart Gallery, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 Haziran'dan 20 Ağustos'a kadar ana sınıfı ile 4. sınıf arasındaki öğrencilere yönelik olarak ücretsiz resim kursu düzenlenecek.

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Folkart Vega İzmir ev fiyatları 2018!

Folkart Vega İzmir ev fiyatları 456 bin TL'den başlıyor ve yükseliyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede teslimler 2021 yılında yapılacak...

Folkart Time Bornova ödeme seçenekleri!

Ev, ofis, kolej, alışveriş ve sosyal alanları yer verilen Folkart Time Bornova projesinde fiyatlar 306 bin TL’den başlıyor. Folkart Time Bornova ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Folkart Time reklam filmine yoğun ilgi!

İzmir Bornova Yeni Kent Merkezi'nde Folkart Yapı imzasıyla inşa edilen Folkart Time projesinin yeni reklam filmi büyük ilgi gördü. Folkart’ın sosyal medya hesapları başta olmak üzere reklam filmi en çok izlenenler arasına girdi.

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık!

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede fitness center ve termal havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Folkart Bornova Konut fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesi 828 adet daireden meydana geliyor. İzmir Folkart Life Bornova projesinde evlerin yanı sıra sosyal donatılarda yer alıyor. Peki Folkart Bornova Konut fiyatları ne kadar?

Folkart Gallery'den öğrencilere ücretsiz resim kursu!

Folkart Gallery, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 Haziran'dan 20 Ağustos'a kadar ana sınıfı ile 4. sınıf arasındaki öğrencilere yönelik olarak ücretsiz resim kursu düzenlenecek.

Folkart Life Bornova projesi İzmir!

Folkart Life Bornova projesi İzmir Evleri 828 adet daireden meydana geliyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, süs havuzu ve çocuk havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.

İzmir Folkart Life nerede?

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bornova Folkart Life projesinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu ve süs havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Peki İzmir Folkart Life nerede?

Folkart Life Bornova ödeme seçenekleri!

Folkart Life Bornova ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor. Daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Folkart Towers'ta Folkart Gallery açıldı!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi unvanıyla, İzmir'in yeni sembolü haline gelen Folkart Towers'ın 18'inci katında açılan Folkart Gallery, iddialı sergileri kapsayan beş yıllık planıyla sanatın nabzını tutacak

Bir Hürriyet Türküsü sergisi Folkart Gallery'de!

Bugüne kadar yayınlanmamış 100 fotoğraf ile Gelibolu Yarımadası'nda bulunan tarihi eserlerden oluşan "Bir Hürriyet Türküsü" adlı sergi Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde Folkart Gallery'de, İzmirliler ile buluştu.

Folkart Towers'ta tavla turnuvası düzenlendi!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile tanınmış iş adamı Volkan Sintaç, sosyal yardım amaçlı olarak ilk defa kendi aralarında tavla müsabakası gerçekleştirdi...

Folkart Gallery sosyal sorumluluk projesi Haberi

Folkart Gallery sosyal sorumluluk projesi

İzmir'deki Folkart Gallery, kapılarını yaz aylarında geleceğin sanatçısı yetenekli çocuklara açacak. Minik ressamlar İzmirli ressam Hale Gökalpsezer ve iki klavuz eğitmenin eşliğinde, görsel sunum ve dramalarla, ünlü konuk sohbetleriyle, doğa ve ağaç sevgisine odaklanan resim eğitimi alacak. 


Sanata hizmet 

Folkart Gallery'nin sadece sergilerle değil, eğitimle de sanata hizmet edeceğini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Folkart Gallery'nin sanatsal planlamasında sanat eğitiminin verileceği atölyeler ve kurslara da yer vermiştik. Sergilerden arta kalan zamanda yapılacak olan kurs ve atölyelere de ilk olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızdan başladık" dedi. 


Hayallerini çizecekler 

Ressam Hale Gökalpsezer 'Daha güzel bir dünya için çocuklara hayalleri çizmenin yolları göstereceğiz' dedi. Kursa katılmak isteyenler, başvurularını 25 Mayıs-10 Haziran arasında B Kule 18.kattaki Folkart Gallery'ye yapabilecek.


Milliyet...