29 / 04 / 2024

Folkart Time Evleri

Folkart Time Evleri

Folkart Yapı’nın Ankara Caddesi üzerinde yer alan projesi Folkart Time’ın, 14.900 TL’den başlayan peşinat fırsatı ile satışı devam ediyor.

Folkart Time Evleri satış fiyatları!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Time projesinde daire satış fiyatları 258 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Eylül 2018'de yapılması bekleniyor.

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Folkart Yaka Evleri satış fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak yükseliyor. 

Folkart Time ofis fiyat listesi!

Folkart Time ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Eylül ayında teslimlerin yapılacağı proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018!

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Folkart Time'da ofisler Eylül'de teslim!

İzmir'de hayata geçirilen Folkart Time projesinde yer alan ofisler Eylül ayında teslim edilecek.

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi!

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak tasarlanan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri  bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat!

Folkart Yaka Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri nerede?

130 konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Folkart Yaka Evleri projesinde lansmana özel fiyatlar ile ödemeler yapılabiliyor. Peki, Folkart Yaka Evleri nerede?

Folkart Yaka Evleri'nde 272 bin liraya! Yeni proje!

Folkart Yaka Evleri'nde lansmana özel fiyatlar 272 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Folkart Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. 

Folkart Time Evleri Haberi

Folkart Time Evleri

Avrupa’nın en yüksek ikiz kulelerinden Folkart Towers projesini gerçekleştiren Folkart, Ankara Caddesi üzerinde “Folkart Time” adını verdiği yeni bir yaşam merkezi kuruyor.


İzmir’de kurulduğu günden bugüne kadar inşa ettiği çarpıcı yaşam alanları ile dikkat çeken Folkart, bu projesinde; konut, ofis, alışveriş ve yeme içme alanları yanı sıra bir de koleje yer veriyor. Temel olarak konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonun bir arada olacağı Folkart Time Projesi ile 500 milyon lira değerinde bir yatırım ortaya çıkacak. Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ne yeni bir soluk getirecek ve bu alanda bir cazibe merkezi haline gelecek Folkart Time, “Şimdi senin zamanın” sloganıyla yaşamdan zaman kazanmak isteyenlerin adresi olacak. 

Folkart Time, ‘zaman’ kavramını özellikle öne çıkarırken, hayatın akıp giden saatlerini kendimiz ve...