27 / 04 / 2024

Folkart Towers 2. etabı

Folkart Towers 2. etabı

Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinden Folkart Towers'ın 2. etabı da bitti ve B Kule sahiplerine teslim edilmeye başlandı.Folkart Towers'ta rezidanslarda yaşayan ve ofislerde çalışan sayısı arttıkça hayat daha hareketli ve renkli olmaya başladı.

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Folkart Towers Bayraklı fiyatları!

Folkart Towers Bayraklı fiyatları 599 bin TL'den başlıyor. Folkart Towers projesi İzmir Bayraklı'da inşa edildi...

Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017!

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor. Projede deniz manzaralı ofislerde 2,95 TL sabit kur avantajı sağlanıyor.  İşte Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017...

Bornova Folkart Time 2 iletişim bilgileri!

Teslim tarihi 2019 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Bornova Folkart Time 2 projesi toplam 750 daire ve 17 ticari üniteden meydana geliyor....

İzmir Folkart Time 2 teslim tarihi!

Toplam 750 daire ve 17 ticari üniteden meydana gelen İzmir Folkart Time 2 teslim tarihi 2019 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Folkart Time 2 nerede?

Toplam 750 daire ve 17 ticari üniteden meydana gelen Folkart Time 2 projesi Aralık 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Folkart Time 2 nerede?

Folkart Time 2 Bornova teslim tarihi!

Folkart Time 2 Bornova teslim tarihi 2019 yılı sonu olarak belirtiliyor. Folkart Time 2 projesinde 750 daire ve 17 ticari birim olacak...

İzmir Folkart Time 2 satış ofisi!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede yeni etap hazırlıkları başladı. Peki İzmir Folkart Time 2 satış ofisi nerede yer alıyor?

Folkart Time 2 projesi!

Folkart Yapı Folkart Time projesinin yeni etabına hazırlanıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projenin 2. etabında toplamda 750 konut ve 17 birimden meydana gelen ticaret merkezi yer alıyor.

Folkart Time 2 projesi ile 750 konut yolda!

İzmir Bornova'da yükselen Folkart Time projesinin 750 konutluk yeni etabı yakında başlıyor. Folkart Time 2 projesinde 750 konut ve 17 üniteden oluşan ticaret merkezi olacak...

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın havai fişek gösterisiyle karşıladı!

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın muhteşem havai fişek gösterisi ile karşıladı. Kentte yılbaşı kutlamalarının sembolü olan ve canlı yayınlanan gösteri Türkiye ölçeğinde beğeni topladı

Folkart Towers yeni yıla hazırlanıyor!

İzmir’e yaptığı büyük yatırımlarla şehre katkısını sürdüren Folkart Yapı’nın isminden söz ettiren Folkart Towers’ı yeni yıla hazırlanıyor.

Folkart Towers 2. etabı Haberi

Folkart Towers 2. etabı

Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinden Folkart Towers'ın 2. etabı da bitti ve B Kule sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Folkart Towers'ta rezidanslarda yaşayan ve ofislerde çalışan sayısı arttıkça hayat daha hareketli ve renkli olmaya başladı.


Folkart Genel Merkezi de A Kule'nin 29. ve 43. katlarına taşındı. 2011 yılı Nisan ayında başlayan inşaatta mutlu sona gelindi. A kulenin ardından B Kule'nin de sahiplerine teslim edilmesiyle Folkart Towers'ta hareketli günler yaşanmaya başlandı. Peyzaj düzenlemelerinin tamamlanması ve Towers Life'da yer alan restaurant, cafe ve mağazaların açılmaya başlamasıyla Folkart Towers'ın ziyaretçi sayısı da artmaya başladı. 


Folkart, A Kııle'ye taşıııdı Folkart'ın A Kule, 29'uncu ve 43'üncü katlarda yer alan ofislerinin dekorasyonu İstanbullu ünlü tasarımcı Tanju Özelgin tarafından yapıldı. 29'uııcu katta Forent Gayrimenkul, müşteri hizmetleri, bilgi işlem ve...