26 / 07 / 2024

Fonksiyonel Yapı

Fonksiyonel Yapı

Fonksiyonel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Elmas, Yusuf Kenan Tiryaki, Mustafa Öztürk tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Mart'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkulde çok katlı yapılar tarih oluyor!

Pandemiyle beraber neredeyse tüm sektörlerde daha sağlıklı, çevreci, ekonomik ve fonksiyonel ürünlere geçiliyor. Gayrimenkul sektöründe de trendler değişiyor, çok katlı yapılar tarih oluyor!

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan şirketler yeniden yapılandırılacak!

Türkiye Varlık Fonu’na aktarılan şirketlerin yeniden yapılandırılması için çalışma başlatıldı. Şirketler fonksiyonel hale getirilecek.

Iglo Architects çevre dostu endüstri yapılar tasarlıyor!

Iglo Architects, fonksiyonel, sürdürülebilir ve bütüncül bir planlama anlayışıyla düşük karbon salınımlı ve enerjiyi yoğun miktarda tasarruf eden, çevre dostu endüstri yapıları tasarlıyor.

Tuzla'ya Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi geliyor!

Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı, güvenli yapılaşma için de eğitim merkezi olacak. Tuzla Belediyesi ile İMSAD işbirliğinde Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi Kurulmasına dair protokol imza altına alındı.

Iglo Architects, çevre dostu endüstri yapıları tasarlıyor!

Iglo Architects, fonksiyonel, sürdürülebilir ve bütüncül bir planlama anlayışıyla düşük karbon salınımlı ve enerjiyi yoğun miktarda tasarruf eden, çevre dostu endüstri yapıları tasarlıyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Bursa Osmangazi Mahallesi'ne fonksiyonel tesis yapıldı!

Osmangazi Mahallesi ne fonksiyonel tesis yapıldı.Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, inşaatı tamamlanan ve 4 mahalleye hizmet verecek olan Osmangazi Aile Sağlığı Merkezi ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Fonksiyonel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fonksiyonel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Elmas, Yusuf Kenan Tiryaki, Mustafa Öztürk tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Mart'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Çilek Mobilya bayram kampanyası yapıyor!

Çilek Mobilya, birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımlarını kalite, güvenlik ve doğru fiyatla buluşturarak, çocuk odalarında bayram kampanyası yapıyor. Çilek, bayramda çocuk odalarına özel mobilyaları cazip fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Sandalyeci A.Ş.'nin web sitesi yenilendi!

Sandalyeci A.Ş.'nin web sitesi yenilenerek görsel tasarımının modernliği ve dinamizminin yanı sıra, daha fonksiyonel yapıya sahip oldu

Anka Yapı Işıl Rezidans'ta 190 bin TL'ye!

Anka Yapı Işıl Rezidans, mimarlığını daha öncede yaptığı özgün fonksiyonel, kullanışlı tasarımlarıyla ön plana çıkan Semtaş Mimarlık tarafından yapılıyor

Fonksiyonel Yapı Haberi

Fonksiyonel Yapı

Fonksiyonel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Elmas, Yusuf Kenan Tiryaki, Mustafa Öztürk tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Mart'ta kuruldu. 


Fonksiyonel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1  İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapar. 2 Resmi ve özel inşaatlar yapar. 3 Şirket ahşap yarı ahşap ve betonarme, bilumum prefabrik ve çelik inşaat, toplu konut, özel konut ve her türlü devlet inşaatları yapar. Kat karşılığı veya kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlar. 4 Sanayi, enerji, baraj ve göletler, okul, konut, hastane, sportif amaçlı tesisler, yol su ve enerji şebekelerinin yapımı ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapar. Gerektiğinde yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kuruluşlarla inşaat tesisat bakım onarım ve konusu ile ilgili...