15 / 05 / 2024

Ford custom fiyat listesi

Ford custom fiyat listesi

Ford'un en popüler ticari araçlarından biri olan Transit Custom modeline tam 5.600 TL'lik indirim yapıldı! Peki Ford Transit Custom modelinin fiyat listesi nasıl? İndirimli fiyat listesi ve modelin özellikleri haberimizde yer alıyor.

Ford Focus'tan nisan ayına özel indirim! Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford otomobil markası, Focus modelinde nisan ayına özel indirim kampanyası başlattı. Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyatı kaç lira? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford'dan bu aya özel dev indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın: İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024! 

Ford, bu aya özel binek otomobillerde dev indirim fırsatını başlattı. Ford Focus'ta da peşin alımlarda indirim yapılıyor. Peki Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024...

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Ford’un tüm transit modellerinin fiyatı tek tek belli oldu! En ucuz transit modeli ne kadar oldu?

Ford; Transit modelleri olan Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs modellerinin yeni fiyatını bir bir açıkladı. Bu modellerin yeni fiyat listesi resmi internet sitesinde yayımlandı.

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Bol miktarda alan ve sunduğu çok yönlülükle kullanıcısını bir şekilde tamamlayan Ford Tourneo Courier’ın haziran ayı fiyatı belli oldu. Ford, tüm modelleriyle beraber Tourneo Courier’ın da yeni fiyatını duyurdu.

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford Puma’ya bu ay tam 85 bin TL zam geldi! Ford Puma’nın yeni fiyatı herkesi şoke etti!

Türkiye’de her yıl en çok tercih edilen markalardan biri olan Ford, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda, Puma’ya 85 bin TL zam geldiği görüldü. Ford Puma almak isteyenler Puma’nın yeni fiyatını araştırıyor.

Ford Focus’un merakla beklenen fiyat listesi belli oldu! Ford Focus’a tam 97 bin TL zam geldi!

Ford, güncel fiyat bilgilerini resmi internet sitesinden paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığı zaman Focus modeline tam 97bin TL zam geldiği görüldü.

 Dağıtım hizmetleri, inşaat, nakliye artık dert değil! Ford Transit Van 13 Mayıs fiyat listesi nedir?

Ford Transit Van, dayanıklı bir yapıya sahiptir ve uzun ömürlü olmasıyla bilinir. Bu nedenle, uzun vadeli bir iş yatırımı olarak değerlendirilebilir. Güvenilirliği ve dayanıklılığı, işletmenizin faaliyetlerini kesintisiz ve verimli bir şekilde sürdürmenize yardımcı olur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi

Güvenilirlik ve dayanıklılık denilince akıllara Ford Transit Kamyonet gelir! Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Ford Transit Kamyonet, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış kullanışlı özelliklere sahiptir. Örneğin, yüksek yükleme kapasitesi, kolay erişilebilir arka kapılar, yan sürgülü kapılar ve düşük yükleme yüksekliği gibi özellikler, işleri kolaylaştırır. Peki 12 Mayıs 2023 fiyat listes

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ford custom fiyat listesi Haberi

Ford custom fiyat listesi

Ford ürettiği binek otomobiller dışında ticari araçları ile de çoğu kişinin gözdesi haline geldi. Ancak otomobil sektöründe yaşanan tedarik sorunları ve güncel kurdaki artış sebebiyle tüketici otomobil satın alma düşüncesinden vazgeçti. Ford'te diğer otomobil markaları gibi bir indirim kampanyası düzenledi.

Çok sevilen ticari araçlar resmen binek otomobiller ile rekabet içerisinde. Bu indirimlerle ticari araçlar çok satanlar listesinde ilk sırada yer alacakmış gibi duruyor. Eğer bir ticari araç satın almak istiyorsanız, Ford'un indirimli Transit Custom modelinin fiyat listesine göz atabilirsiniz.

Peki Ford Transit Custom modelinin fiyatları ne kadar oldu? İşte 2022 Mart fiyat listesi...
 

Ford Transit Custom modeli özellikleri

Yenilenmiş sofistike tasarımı ve en son teknolojiyi tek bir araçta birleştiren Ford, Transit Custom modelini alıcılarıyla buluşturuyor. Ticari araç sınıfında...