04 / 05 / 2024

Ford Puma Nisan 2022 fiyat listesi

Ford Puma Nisan 2022 fiyat listesi

Çarpıcı dış ve iç tasarımı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Ford Puma, güncellediği fiyat listesiyle SUV severlerin yüzünü güldürecek. Peki Ford Puma sıfır kilometre kaç TL? En ucuz Ford Puma ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ford Kuga ve Puma'da Mayıs 2024'e özel çifte fırsat! Göz bebeği iki modelde de hem indirim hem de kampanya müjdesi!

Ford'un en sevilen iki modeli arasında bulunan Ford Kuga ve Puma için Mayıs 2024'te çifte fırsat sunuluyor. Peki Ford Kuga ve Puma'nın güncel fiyatları ne kadar? 

Ford Focus'tan nisan ayına özel indirim! Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford otomobil markası, Focus modelinde nisan ayına özel indirim kampanyası başlattı. Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyatı kaç lira? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford Kuga ve Puma'ya son dakika Nisan 2024 indirimi geldi! Hemen bu en gözde iki dev modelin yeni fiyatlarına bakın!

Otomotiv devi Ford'un en sevilen modelleri arasında yer alan Ford Kuga ve Puma'ya Nisan 2024'e özel indirim geldi. Peki Ford Kuga ve Puma'nın Nisan 2024 fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika Kuga ve Puma fiyatları...

Ford'dan bu aya özel dev indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın: İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024! 

Ford, bu aya özel binek otomobillerde dev indirim fırsatını başlattı. Ford Focus'ta da peşin alımlarda indirim yapılıyor. Peki Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024...

Ford Kuga ve Puma fiyat listesi belli oldu! İki dev modelin fiyatı açıklandı! İşte Ford Kuga ve Puma 2024 fiyat listesi

Ford otomobil markasının en çok tercih edilen iki modeli olan Kuga ve Puma modellerinin fiyat listesi merak ediliyor. Peki Ford Puma ne kadar? Ford Kuga 2024 fiyatı kaç lira?  Ford Puma ve Kuga 2024 fiyat listesi.

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Ford, Puma’ya yine indirim yaptı! 89 bin 300 TL indirim geldi!

Ekim ayına özel fiyatlarını güncelleyen Ford, Puma modeline indirim yaptı. 89 bin 300 TL’lik indirimin geldiğini duyuran Ford, Puma’nın güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford’tan yağmur gibi indirim! Puma’ya tamı tamına 182 bin TL indirim geldi!

Dünyanın en köklü ve en büyük otomobil üreticilerinden Ford, Türkiye’de oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Puma modeline tam 182 bin TL indirim yaptı. Gelen indirim haberinin ardından Puma’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Ford Puma almak isteyenlere müjde! Ford, Puma modeline zam yapmadı!

Ford, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Puma modeline zam yapmayan Ford, Puma modeline sahip olmak isteyenlere güzel haberi verdi.

Ford Puma’ya bir ayda iki zam birden! Puma’nın yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Ford Puma modeline bir ayda peş peşe iki zam birden geldi. Ford, Puma modeline temmuz ayı kapsamında önce 221 bin 300 TL ve daha sonra ise 1.300 TL zam yaptı.

Ford Puma’ya tarihi zam geldi! Puma’nın fiyatı tamı tamına 221 bin 300 TL zamlandı!

Her ay tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyerek resmi internet sitesinden yayımlayan Puma, temmuz ayı doğrultusunda da yine modellerinin fiyatlarını güncelledi. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında Puma modeline tamı tamına 221 bin 300 TL zam yapıldığı görüldü.

Ford Focus’a iki haftada çifte zam! Focus’un yeni fiyatını görenler resmen çılgına döndü!

Ford; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatlarını güncellemiş ve bu kapsamda, Focus modeline zam yaptığını duyurmuştu. Ancak yapılan yeni açıklamayla beraber Focus’a yeni bir zam daha yapıldığı öğrenildi.

Ford Puma’ya bu ay tam 85 bin TL zam geldi! Ford Puma’nın yeni fiyatı herkesi şoke etti!

Türkiye’de her yıl en çok tercih edilen markalardan biri olan Ford, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda, Puma’ya 85 bin TL zam geldiği görüldü. Ford Puma almak isteyenler Puma’nın yeni fiyatını araştırıyor.

Ford Puma Nisan 2022 fiyat listesi Haberi

Ford Puma Nisan 2022 fiyat listesi

Ford Puma, sürüş keyfinizi ve güvenliğinizi düşünerek tasarlanmış pek çok farklı özelliğe sahip.Sürüş deneyimlerinizi kişiselleştirirken,çarpışmayı önleme yardımcısıyla yollu daha dikkatli bir şekilde izlemenize yardımcı olur ve tehlikeli durumlarda sizi uyarır.

Adaptif Hız Kontrol Sistemi sayesinde Şerit Hizalama ve Şerit Takip Sistemi,Acil Durum Manevra Destek Sistemi gibi özellikler ise yarı otonom sürüş deneyimi sağlar.Çevre dostu hibrit elektrikli araçlarda yeni bir sayfa açılıyor. Ford Puma, bu sayede yeni geliştirilmiş EcoBoost Hibrit seçeneği ile sizlere sunuluyor. Hibrit olmayan diğer arabalara kıyasla etkileyici yakıt performansı ekonomisine sahip ve kayda değer oranda daha düşük co2 emisyonu sayesinde üstün sürüş keyfi ve performansından ödün vermiyor.

Üstelik bir adım ileriye giderek gelişmiş olan 7 ileri vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman powershift, özellikle şehir içinde dur-kalk trafikte, kesintisiz...