03 / 05 / 2024

Ford Trucks açılış

Ford Trucks açılış

Ford Trucks'ın Fas'ta açtığı ikinci bayi Marakeş kentinde hizmet vermeye başladı. Ford Otosan, 2020 yılına kadar 50 ülkede distribütörlük ve bayi ağı yapılanmasını tamamlamayı hedefliyor.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam!

Ford’un tek 4x4 modeli olan ve yılın en iyisi seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam geldi! Ford, Ranger modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford Ranger’a 89 bin 500 TL zam şoku! Ranger’ın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ford, yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a eylül ayı kapsamında tamı tamına 89 bin 500 TL zam yaptı. Ranger’ın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinde yayımlanırken, bu modele önümüzdeki günlerde bir zam daha gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Zam değil indirim! Ford Focus’a tamı tamına 57 bin 300 TL indirim geldi! İşte yeni fiyatlar...

Hemen her ay paylaştığı fiyat listeleriyle tüm modellerine zam yapan Ford, bu ay Fiesta’ya olduğu gibi Focus modeline de indirim yaptı. Eylül ayı kapsamında Fiesta modeline 62 bin 600 TL indirim yapan Ford, Focus’a da 57 bin 300 TL indirim yaptığını duyurdu.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tamı tamına 106 bin 700 TL zam geldi!

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, ağustos ayında tam 106 bin 700 TL zamlandı. Ranger’a gelen dev zammın ardından aracın yeni fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Uzun yolculukların vazgeçilmezi o! Ford Trucks 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Uzun yolların vazgeçilmez yardımcısı Ford, TIR ve Kamyon modellerinde Ekim ayı fiyatlarını güncellendi. Ford Trucks Çekici Serisi'nin içindeki Ecotorq motor, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor.

Ford Trucks'tan inşaat izlemeyi sevenlere güzel haber!

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, inşaat izleme fenomenine bambaşka bir boyut kazandırdığı yeni kampanyasıyla “Bizi İzlemeye Devam Edin!” sloganıyla duyuruyor.

Ford Trucks Fas'taki 2. şubesini açtı!

Ford Trucks'ın Fas'ta açtığı ikinci bayi Marakeş kentinde hizmet vermeye başladı. Ford Otosan, 2020 yılına kadar 50 ülkede distribütörlük ve bayi ağı yapılanmasını tamamlamayı hedefliyor.

Ford Trucks Samsun, 4S plazasını hizmete açtı!

Ford Trucks Samsun Bayi, Tunalar müşterilerine satış, servis, ikinci el ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 4S tesisini muhteşem bir törenle hizmete açtı.

Ford Trucks'ın yeni bayisi Kocaeli'de açıldı!

Ford Trucks Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yeni bayisi, Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'ın katılımıyla açıldı. Koç, açılışta yaptığı konuşmada "Ford Trucks olarak Türkiye'den dünyaya teknoloji ihraç etmeye başladık" dedi

Ford Trucks'ın yeni bayisi Silivri'de açıldı!

Ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için "Ford Trucks" konsepti altında başlatılan yeni yapılanma atağı, İstanbul Silivri'de açılan Çetaş Ford Trucks Bayisi ile devam etti.

Ford Trucks'ın bayi sayısı 13'e ulaştı!

Ford Trucks bayi atağı dahilinde şimdiye kadar Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır, İstanbul, Konya, Kayseri, Mersin, Malatya ve Gaziantep illerinde 4S konseptli yeni Ford Trucks bayileri açılmıştı.

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'nın açılış töreni gerçekleşti!

Yeni Transit ile toplam 106 ülkeye ihracat hedefleyen Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nın açılış töreni gerçekleşti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldı törende Ford ve Koç Holding’in zirvesi bir araya geldi...

Başbakan Tayyip Erdoğan Ford Otosan Yeniköy Fabrikası açılışına katıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ford Otosan Yeniköy Fabrikasının açılışına ve Transit Courier modelinin hattan iniş törenine katıldı. Başbakan Erdoğan, "Yerli otomobil markası geliştirmemiz konusunda bir teklifim, hatta ısrarım var" dedi...

Ford Trucks açılış Haberi

Ford Trucks açılış

Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Marakeş'te, bölgedeki ikinci bayisini açtı.


Fas'ta 100 yıldan uzun bir süredir Ford distribütörü olarak faaliyet gösteren Auto Hall Group bünyesinde Ford Trucks Kazablanka bayiliğini yürüten Scama iş birliği ile inşa edilen yeni tesisin açılış törenine; Ford Trucks Uluslararası Pazarlar Direktörü Emrah Duman, Ford Trucks Afrika Ülkeler Müdürü Tufan Altuğ, Scama Genel Müdürü Abdelouahab Ennaciri ve AutoHall Network Müdürü Yassine Benmassi katıldı.


Ford'un Avrupa'daki ticari araç üretim ve Ar-Ge merkezi olarak dikkati çeken Ford Otosan, 2020 yılına kadar 50 ülkede distribütörlük ve bayi ağı yapılanmasını tamamlamayı hedefliyor.


Bu hedef doğrultusunda; Rusya ve Türki Cumhuriyetler'de bayi geliştirme çalışmalarının yanı sıra yakın zamanda Ortadoğu bölgesindeki yapılanmasını tamamlayan Ford Trucks, geçen kasım ayında Fas'ın Kazablanka kentinde 4S Scama...