16 / 05 / 2024

form endüstri tesisleri

form endüstri tesisleri

Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş’nin çevre dostu ürünü SOLAIR güneşle sıcak hava paneli, Bursa Modül Güneş Evi projesinde doğal enerji kaynağı güneşi kullanarak ısıtma imkanı sağlıyor.

Solair sıcak hava paneli, güneş enerjisiyle evinizi ısıtıyor!

Form Şirketler Grubu içinde yer alan Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş’nin çevre dostu ürünü SOLAIR güneşle sıcak hava paneli, doğal enerji kaynağı güneş ile binalarınızı ısıta bilme imkanı sunuyor.

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Giges Endüstri Tesisleri İmalat Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Giges Endüstri Tesisleri İmalat Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da Eser Pul tarafından kuruldu.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

Tekmont Endüstri Tesisleri İmalat Ve Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekmont Endüstri Tesisleri İmalat Ve Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kibar Dursun, İsmail Sevimli ve Fuat Genç ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Mobilyacılar endüstri 4.0 hakkında ne düşünüyor?

Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt, Şişecam Planlama Müdürü Yurdakul Alpay ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ile endüstri 4.0'ı konuştu.

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semih Karagöl tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Servet GYO İkitelli Çelik Endüstri Merkezi değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda İkitelli Çelik&Törün Endüstri Merkezi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Rönesans Endüstri, Rusya'da LNG Tesisi Projesi'ni inşa edecek!

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

form endüstri tesisleri Haberi

form endüstri tesisleri

Bursa’da, 53 firmanın iştirakiyle inşa edilen ve kendi enerjisini üreten “Modül Güneş Evi”nde yapının ısıtma sistemi için 2 adet Solair Sıcak Hava Paneli kullanıldı. Paneller binanın mutfak ve salon mahallerinin dış cephelerine kuruldu.


Ahşap yapım tekniği ve ekolojik malzemeler kullanılarak, Bursa-İzmir yolundaki bir alışveriş merkezinin otoparkında inşa edilen 77 metrekarelik Modül Güneş Evi’nin ısıtma sistemi için kullanılan Solair, güneşi karşıdan verimli bir şekilde gördüğü günlerde 1200W' a kadar ısıtma sağlayabiliyor.


SOLAIR nasıl çalışır?


Güneşli günlerde Solair Sıcak Hava Paneli, üzerindeki fotovoltaik panel sayesinde  elektrik üretir. Bu elektrik sistem üzerinde bulunan fanları çalıştırır. Fanlar içeriden çektikleri havayı ısınan panel yüzeyinden geçirerek ısıtır. Isınan hava tekrar içeriye verilir. Bu suretle sıfır enerji maliyeti ile iç mekan ısıtması yapılmış olur.


SOLAIR sıcak hava paneli’nin sağladığı faydalar;


Hiçbir...