27 / 09 / 2024

Form İnşaat

Form İnşaat

Form İnşaat Tasarım Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akpınar, Hacı Mehmet Kilci tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Tüzel Özdemir tarafından kuruldu.

Projex Form İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projex Form İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Birsen Çakar tarafından kuruldu.

Form City Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Form City Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Turgut Soysal tarafından kuruldu.

R Form Group Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

R Form Group Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kasap ve İsmail Şirin ortaklığında kuruldu.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2021!

İnşaat metrekare maliyet bedelleri, 2021'de inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2021...

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2020!

İnşaat metrekare maliyet bedelleri, 2020'de inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2020...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2019!

İnşaat metrekare maliyet bedelleri, 2019 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2019..

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Okkalar İnşaat ucuz konutun formülünü açıkladı!

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, konut fiyatlarının düşmesi için maliyetlerin düşmesinin gerektiğinin altını çizerek konut fiyatlarında balon iddialarına cevap verdi. Okka; “Arsa sahiplerinin yüzde 60’lara varan hak taleplerinden dolayı konut fiyatları yüksek seyrediyor” dedi.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesinin anketine rekor katılım!

ERGUVAN İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Unıform İnşaat Hırdavat İç ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Unıform İnşaat Hırdavat İç ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi, Cesur Satık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Mehmet Akif Mahallesi, Bahariye Caddesi'nde kuruldu.

Özyurtlar N Kazançlı Formülle ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Form İnşaat Haberi

Form İnşaat

Form İnşaat Tasarım Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akpınar, Hacı Mehmet Kilci tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. Form İnşaat Tasarım Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat malzemesi alımı satımı depolanması yurt içinde ve yurt dışında pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Form İnşaat Tasarım Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Fetih Mahallesi, Karaman Çiftlik Yolu Tahranlı Sitesi, Günyeli Apartmanı,...