17 / 05 / 2024

Form VRF Sistemleri

Form VRF Sistemleri

İzmir Türk Telekom ve ISS Call Center, ısıtma-soğutma sistemleri için ”Bizim teknolojimiz, sizin yarınlarınız” felsefesi ile hareket eden Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih etti

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Baumit Zemin Sistemleri, alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit Zemin Sistemleri kullanıldığı alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Alarko Carrier, Konyalı iş ortaklarına teknolojik ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektöründe adından bahsettiren Alarko Carrier geçtiğimiz günlerde Konya ve civar illerden gelen 116 kişilik guruba ürünleriyle ilgili toplantı düzenledi. Alarko Carrier düzenlenen toplantıda, Optima pompa, Toshiba VRF sistemleri ve Aldens yoğuşmalı kazanlarını tanıttı.

Neorion Hotel’in iklimlendirmesi Mitsubishi'ye emanet!

Adını Bizans dönemindeki Sirkeci Limanı’ndan alan Sirkeci Grup bünyesindeki Neorion Hotel’in iklimlendirme sistemi Mitsubishi Electric City Multi VRF Sistemleri’nin Heat Recovery (Isı Geri Kazanımlı) Serisi ile dizayn edildi.

Çamlıca Mesa'da Buderus GB162 Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan tercih edildi!

Çamlıca Mesa Projesi’nde Buderus GB162 Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Kaskad Sistem, Buderus Logalux Duoclean Boyler ve LG Multi V IV VRF sistemleri tercih edildi.

Mitsubishi Hybrid City Multi HVRF Sistemleri iklimlendirme kolaylığı sağlıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, City Multi VRF sistemlerin en üst teknolojisine sahip olan yeni Hybrid City Multi HVRF Sistemleri geliştirerek önemli bir yeniliğe imza attı.

Formül Group büyümeye devm ediyor!

Yaklaşık 22 yıldır plastik boru ve bağlantı parçaları sektöründe hizmet gösteren Formül Group, emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Formül Group Genel Müdür Yardımcısı Fahri Kumbul firmanın gelişimi i hakkında açıklamalar yaptı.

Polo Pergola Otomasyon Sistemleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polo Pergola Otomasyon Sistemleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Abdullah Akbak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Form Şirketler Grubu’ndan Dunham-Bush soğutma grupları semineri!

Türkiye’de merkezi iklimlendirme ve yenilenebilir enerji sektörünün öncülerinden Form Şirketler Grubu, Dunham-Bush Santrifüj Soğutma Grupları ve Frekans Kontrollü Vidalı Gruplar hakkında teknik içerikli bir seminer düzenledi.

Ferroli Isı Pompası Sistemleri ile enerji tasarrufu yapın!

Ferroli Isı Pompası Sistemleri, yenilenebilir ve çevreye dost teknolojisi sayesinde enerji verimliliği sağlarken, işletme maliyetlerinin düşmesi ile ekonominize de katkı sağlıyor. Ferroli, Isı Pompası Sistemleri ile enerji tasarrufu yapın.

GMD Yapı Tasarım İnşaat Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

GMD Yapı Tasarım İnşaat Cephe Sistemleri Limited Şirketi, Mesut Demir, Behrar Muhammet Gönen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aras, Melih Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu.

Form VRF Sistemleri Haberi

Form VRF Sistemleri

Form VRF Sistemleri San.Tic. A.Ş’nin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olduğu Mitsubishi Heavy Industries VRF klimalar,  yüksek verimliliği ve geniş ürün seçenekleriyle tercih ediliyor.


Mitsubishi Heavy VRF klima sistemiyle konfor ve enerji tasarrufu…


Form Şirketler Grubu içinde yer alan Form VRF Sistemleri San.Tic. A.Ş’nin Kağıthane’deki ISS Call Center ofis binasında gerçekleştirdiği 1,657 kW’lık ısıtma-soğutma sisteminde 33 adet dış ünite ve 233 adet iç ünite kullanılıyor. Uygulama gerçekleştirilen binalar daha az enerji kullanımı ile klimatize ediliyor.


İzmir Türk Telekom binasında gerçekleştirilen 897 kW’lık uygulamada ise 18 adet dış ünite ve 207 adet iç ünite kullanılıyor. Enerjide yüksek tasarruf imkanı sağlayan üniteler, küçük ve kolay taşınabilme özellikleriyle tasarım esnekliği sağlıyor.


Sistem nasıl işliyor?


VRF sistemleri ile birleştirilen Dx klima santralleri; bulunduğu alanda istenilen ortam şartlarını sağlamak için,...