04 / 05 / 2024

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek

Fortis İstanbul teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sefaköy Fortis İstanbul Residence projesinde yer alan konutların büyüklükleri 45 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Yiğit Group projesi olarak hayata geçirilen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor!

İstanbul’un lokasyonu ile dikkat çeken bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor.

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor!

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin alanları 50 ile 147 metrekare arasında değişiyor. Proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alanda inşa edilecek. Peki Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Fortis İstanbul Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 233 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

Royal İstanbul ne zaman teslim?

Dairelerin 1+0'dan 2+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği Royal İstanbul Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilecek. Peki Royal İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kavaklı Vira İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.155 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Peki Kavaklı Vira İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 17 blok şeklinde yükselen Vira İstanbul Konutları toplam 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1424 daireden meydana gelen Tekfen Hep İstanbul Evleri'nde peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Vira İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje imzasıyla Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Vira İstanbul projesi 92 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Vira İstanbul ne zaman teslim?

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek

Fortis İstanbul teslim tarihinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Fortis İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece Sefaköy'de yer alıyor.


Fortis İstanbul Evleri toplam 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 45 ile 120 metrekare arasında, dükkanların ise 80 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor.


Sefaköy Basın Ekpres Yolu'nda, Aslan Tır Garajı arazisi üzerinde hayata geçirilen Sefaköy Fortis İstanbul Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Fortis İstanbul teslim tarihi!

Fortis İstanbul teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirlendi. Fortis İstanbul projesi Yiğit Group tarafından inşa ediliyor.  


Yiğit Group Fortis İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre,...