27 / 04 / 2024

fortis istanbul sefaköy ulaşım

fortis istanbul sefaköy ulaşım

Yiğit Group projesi olarak yaşama geçirilen Fortis İstanbul Sefaköy satış süreci Servotel Corporation tarafından gerçekleştirilecek. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy Basın Ekpres Yolu'nda inşa ediliyor..

Fortis İstanbul Sefaköy nerede?

Fortis İstanbul Sefaköy nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 391 adet daire ve 18 adet dükkandan oluşan Fortis İstanbul Evleri'nin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Garaj İstanbul Sefaköy projesi geliyor!

Garaj İstanbul projesi, Küçükçekmece-Sefaköy'de inşa edilecek. Garaj İstanbul projesinde 572 daire ve 69 dükkan planlandı...

İstanbul Emprada Sefaköy fiyat!

İstanbul Loft projesinin adı İstanbul Emprada olarak değişti. İstanbul Emprada Sefaköy projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Sefaköy Nivo İstanbul teslim tarihi!

Sefaköy Nivo İstanbul projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. Nivo İstanbul projesinde 1.404 bağımsız birim yer alıyor...

Nivo İstanbul Sefaköy fiyat listesi!

Nivo İstanbul Sefaköy fiyat listesi 270 bin liradan başlıyor. Cathay İnşaat'ın projesi Nivo İstanbul'da 1.404 ünite yer alıyor...

Sefaköy Nivo İstanbul fiyatları!

Sefaköy Nivo İstanbul fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Nivo İstanbul Evleri'nde daire teslimleri 2018 yılı sonunda yapılıyor...

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Sefaköy Royal İstanbul fiyatlar!

Sefaköy Royal İstanbul fiyatlar 149 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödemeleri 40 ay 0 faiz imkanı ile yapılabilen proje Babacan Yapı tarafından hayata geçirilecek.

Royal İstanbul Sefaköy görselleri!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek Royal İstanbul'da daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor. İşte Royal İstanbul Sefaköy görselleri...

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Sefaköy Royal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Babacan Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilen proje 4 blok olarak tasarlandı. Peki Sefaköy Royal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

fortis istanbul sefaköy ulaşım Haberi

fortis istanbul sefaköy ulaşım

Konutların alanlarının  45 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösterdiği Fortis İstanbul Sefaköy satış hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Basın Ekpres Fortis İstanbul; Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede inşa ediliyor. 


İnşaat alanı toplam 63 bin 185 metrekare olarak belirlenen Fortis İstanbul Sefaköy satış süreci henüz başlamadı. Proje, Yiğit Group tarafından yaşama geçiriliyor. 


İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Sefaköy Fortis İstanbul projesinde 391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor. 


Konutların teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanan Fortis İstanbul Sefaköy satış bilgilerinin detayları yakında belli olacak. Proje, eski Aslan...