25 / 07 / 2024

Fortis Sinanlı

Emlak Konut Gölyaka İstanbul'da 6 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Peşin ödemede yüzde 15 indirim avantajı!

Emlak Konut güvencesi ve Öz Er-Ka - Fortis Yapı vizyonuyla hayata geçirilen Gölyaka İstanbul projesinde konut fiyatları 6 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Fortis Sinanlı'da 5 bin TL taksitle!

"Avrupa'nın En İyi Karma Yaşam Projesi" ödülüne sahip Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy’de 70 bin TL peşinat ve 5 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle sizde şehrin tam merkezinde yerinizi alın...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis Sinanlı'da yüzde 0,99 faizli banka kredisi imkanı!

Kadıköy'ün kalbinde yer alan "Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy" projesi ile Fikirtepe’de yeni bir yaşam vaad ediyor. 

Fortis Sinanlı Evleri'nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen Fortis Sinanlı Evleri, "Burası Yeni Kadıköy'ün En Güzel Yeri" sloganı ile tanıtılıyor..

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis Sinanlı Haberi

Fortis Sinanlı

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...