18 / 05 / 2024

Fortune 500 değerlendirmesi

Fortune 500 değerlendirmesi

Türkiye'nin en büyük 500 şirketini bilanço rakamlarına göre sıralayan ve bu yıl 7'nci araştırmasını gerçekleştiren Fortune Türkiye Dergisi, şirketlerin 2013 rakamlarına göre Fortune 500 değerlendirmesini sonuçlandırdı...

İslam Memiş'ten son dakika durum değerlendirmesi! En çok kazandıranı açıkladı!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dakika durum değerlendirmesi yaptı.

DİSK'ten asgari ücret değerlendirmesi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesabı...

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin alım gücünün olağanüstü düştüğünün altını çizerek, asgari ücret değerlendirmesi yaptı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği Resmi Gazete'de! İşte detaylar!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Türk lirasındaki değer kaybı yüzünden sonunda bu da oldu! Apple'ın değeri 500 Türk şirketini geçti

Türkiye'de son 6 ayda dolar ve euronun 18 liraya dayanması nedeniyle Türk Lirasındaki aşırı değer kaybı, Fortune 500 listesine giren Türk şirketlerinin toplam cirosunun Apple'ın cirosunun gerisinde kalmasına neden oldu.

Fortune 500 listesinin zirvesindeki ilk 3 Türk şirketi belli oldu

Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması’nda yer alan şirketlerin toplam net satışları bir önceki yıla göre yüzde 65,7 artarak 3 trilyon 212 milyar liraya çıktı. Fortune 500 Türkiye'nin listesinde ilk 3 sırayı alan Türk şirketleri bakın kimler oldu?

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Fortune 500 listesinde hangi inşaat şirketleri var?

Fortune 500 Türkiye 2020 listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyette bulunan 30 firma yer aldı. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri...

KİPTAŞ, Fortune 500 Türkiye Listesi'nde 320. sırada!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Fortune 500 Türkiye Listesinde 320. sırada yer aldı.

Rönesans İnşaat Fortune 500'de ‘çalışan sayısı en yüksek’ şirket oldu!

Rönesans Holding, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. ile Fortune 500’de lider konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçtiğimiz yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanına sahip oldu.

KİPTAŞ 'Fortune 500 Türkiye' listesinde 305. sırada!

İBB, "Fortune 500 Türkiye" listesi altı iştirak şirketi ile yer aldı. 2019 yılı net satış rakamlarına göre yapılan değerlendirmede İBB şirketlerinden KİPTAŞ 305. sırada yer aldı. 

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yeterlilik Belgesi Tebliği!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yeterlilik Belgesi Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fortune 500 Türkiye 2018 sonuçları açıklandı!

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500'de, 88,6 milyar liralık net satış geliriyle birinci oldu.

Fortune 500 değerlendirmesi Haberi

Fortune 500 değerlendirmesi

Türkiye'nin en büyük 500 şirketini bilanço rakamlarına göre sıralayan ve bu yıl 7'nci araştırmasını gerçekleştiren Fortune Türkiye Dergisi, şirketlerin 2013 rakamlarına göre Fortune 500 değerlendirmesini sonuçlandırdı. Fortune Dergisi'nin ev sahipliğinde ve Finar/Dun & Bradstreet (D&B) A.Ş.'nin katkılarıyla hazırlanan "Fortune 500" listesi, düzenlenen basın toplanusıyla açıklandı. Fortune 500 şirketlerinin net satışları 2013 yılında yüzde 7,7 artarak 662 milyar 316 milyon liraya yükseldi. OTI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, bunun hem gurur verici olduğunu, hem de sürekli ve sürdürülebilir büyümeyi tescülediğiııi vurguladı. Bektaş değerlendirmesinde şunları söyledi; "Her yıl bir önceki yıla göre daha çok yatırım yaparak faaliyet alanlarımızda ve hizmet verdiğimiz ülkelerde genişlemeye devam ediyoruz. Bizim iş anlayışımızdaki öncelikler; piyasayı doğru ve zamanında analiz edebilmek, buna bağlı vizyon ve misyon...