04 / 05 / 2024

Forum Gaziantep nerede

Forum Gaziantep nerede

Dünyanın önde gelen AVM geliştiricilerinden biri olan Multi Corporation'm %100 iştiraki olan Multi Development Türkiye tarafından hayata geçirilen Forum Gaziantep kentin en prestijli ve güçlü çekim merkezlerinden biri olmaya aday.

Forum Gaziantep kapılarını açtı!

Multi Corporation’ın %100 iştiraki olan ve Türkiye’de 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Multi Development Türkiye’nin, Güneydoğu Anadolu’daki ilk projesi Forum Gaziantep, 3 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı...

Multi Development Forum Gaziantep için basın toplantısı düzenliyor!

Multi Development Forum Gaziantep için basın toplantısı düzenliyor. 24 Eylül Salı günü saat 09.30'da Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek olan toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Asım Güzelbey de katılacak...

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Forum Gaziantep yılbaşında açık mı?

Forum Gaziantep, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep yılbaşında açık mı? Forum Gaziantep yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Gaziantep 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum Gaziantep Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Gaziantep hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Gaziantep Kurban bayramı çalışma saatleri...

TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

2016'da 60 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, Gaziantep'te 50 bin konutluk Kuzey Şehir projesini hayata geçirecek. Peki TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

Gaziantep İconova nerede?

Gaziantep İconova Konutları 3+1'den 8+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 7 bloktan oluşan proje 52 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Gaziantep İconova nerede?

Forum Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Gaziantep hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Gaziantep bayramda kaçta açılacak? Forum Gaziantep bayramda kaça kadar açık?

İzmir Bornova 4S projesi nerede?

13 bin metrekarelik kapalı alanda yer alan Bornova 4S projesi S N Forum Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Bornova 4S projesi nerede?

İzmir Bornova 4S nerede?

S N Forum Yapı imzası taşıyan İzmir Bornova 4S projesi 42 dükkan ve 24 ofisten meydana geliyor. Peki İzmir Bornova 4S nerede?

Bornova 4S Ofisleri nerede?

Fiyatların 250 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bornova 4S'te 42 dükkan ve 24 ofis yer alıyor. Proje S N Forum Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Bornova 4S Ofisleri nerede?

Forum Gaziantep nerede Haberi

Forum Gaziantep nerede


Dünyanın önde gelen AVM geliştiricilerinden biri olan Multi Corporation'm %100 iştiraki olan Multi Development Türkiye tarafından hayata geçirilen Forum Gaziantep kentin en prestijli ve güçlü çekim merkezlerinden biri olmaya aday. 


120 milyon Euro'luk yatırım değerine sahip Forum Gazianteplin önemli özelliklerinden biri de konut, alışveriş alanları, tren istasyonu, kamu binaları, stadyum, mozaik müzesi ile komşu, ana yolların birleşim noktasında ve ulaşım araçlarının geçiş yolu üzerinde yer alıyor olması... Ulaşımı oldukça kolay olan Forum Gaziantep'in yılda 9 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor. 


YERLİ VE YABANC1120 MARKA, YILDA 9 MİLYON ZİYARETÇİ, 3.500 KİŞİYE İSTİHDAM... 


Forum Gazkştep, aralarında Gazianteplilerle ilk kez Ira İlişim Koçtaş, Mediamarktve Boyner'in yanı sıra 120 ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapıyor. Migros, Teknosa, Joker, D&R, Flo, Koton, LCW, Mango, Tommy Hilfıger, Chakra,...