13 / 05 / 2024

Forum İnşaat kimin

Forum İnşaat kimin

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Forum Proje Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Proje Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Uğur Gazanker ve Uğraş Sakyatan tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

İzzet Akyar kimdir?

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Feridun Kubilay Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Forum İnşaat kimin Haberi

Forum İnşaat kimin


İzzet Akyar kimdir?


Meslek hayatına 1977 yılında başlayan İzzet Akyar, Kaynak Holding'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Forum İnşaat, N-T Kitap Kırtasiye, Feta Tekstil, Sürat Bilişim Teknolojileri, Sürat Turizm ve Nüans Turizm' de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. 2011 Şubat ayında Denetleme Kurulu Üyesi olarak Bank Asya'ya katıldı sonrasında Yönetim Kurulu Baş Danışmanı olarak görev yaptı. 2014 Nisan ayı itibari ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.



Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Forum İnşaat, 19 Ocak 1996 yılında Mahmutbey Mahallesi Soğuksu Cad. No:31  TEK-ER İş Merkezi Bağcılar - İstanbul adresindekuruldu. Forum İnşaat'ın sermayesi 90 milyon 950 bin TL. Şirketin yönetim kurulu başkanı İzzet...