03 / 05 / 2024

Forum Kayseri ödül

Forum Kayseri ödül

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü...

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya ödül kazandı!

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 (European Property Awards) organizasyonunda ödüle layık görüldü.

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Ödül Yapı Alyans fiyatları!

Ödül Yapı Alyans fiyatları haberimizde yer alıyor. Kayseri İldem bölgesinde hayata geçirilen projede 144 konut bulunuyor.

Forum Kayseri yılbaşında açık mı?

Forum Kayseri, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri yılbaşında açık mı? Forum Kayseri yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Kayseri 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kayseri Müftü Evi projesine Tarihi Kentler Birliği'nden ödül!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği'nin Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma, Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi ile birlikte Müftü Evi projesiyle de ödül aldı.

Ödül Yapı Hürriyet Concept projesinde yüzde 18 indirim!

Ödül Yapı Hürriyet Concept projesinde yüzde 18 indirim kampanyası başladı. Kayseri'de yer alan Hürriyet Concept projesinde teslimler bu yıl 30 Haziran'da yapılacak...

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Ödül Yapı Katmerli indirim kampanyası!

Ödül Yapı Katmerli indirim kampanyası ile tüm projelerinde peşin alımlarda ekstra indirim imkanı sağlıyor. Ödül Yapı Kayseri'de villa ve konut projesi olmak üzere 4 yeni proje hayata geçiriyor.

Ödül Yapı 4 yeni projeye başladı!

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Ödül Yapı şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üretiyor.

Ödül Yapı'dan Kayseri'ye 4 yeni proje geliyor!

Kayseri'de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan ürettiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, yıl sonuna kadar 4 projeyi daha devreye alacaklarını söyledi.

Ödül Yapı'dan ev alan herkese Kudüs bağlantılı Umre hediye!

Ödül Yapı'dan ev alan herkese Kudüs bağlantılı Umre hediye ediliyor. Ödeme planı kaspamında 50 ay vade imkanı sunan Ödül Yapı projelerini Kayseri'de hayata geçiriyor.

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Ödül Yapı fırsat kampanyası!

Ödül Yapı fırsat kampanyası kapamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor. Kampanyanın geçerli olduğu projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Forum Kayseri ödül Haberi

Forum Kayseri ödül

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü. 

Multi Turkey'den yapılan açıklamaya göre Forum Kayseri alışveriş merkezi. 

Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelerin ödüllendirildiği Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards) organizasyonunda En İyi Perakende Geliştirme (Best Retail Development Europe) kategorisinde ödülün sahibi...