18 / 05 / 2024

Forum Magnesia eski ismi

Forum Magnesia eski ismi

Magnesia Alışveriş Merkezi, yeni yıldan itibaren ziyaretçilerine Forum Magnesia adıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni dönemde AVM müdürlüğü görevini ise Okan Yavaş üstlenecek. AVM Manisa' da yer alıyor.

Forum AVM'lerine 2 tane daha eklendi!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye’nin en büyük perakende platformu Multi Turkey’i oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de ‘Forum’ adını aldı.

Erzurum ve Magnesia AVM'nin isimleri Forum AVM oldu!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

Magnesia AVM Forum ailesine katıldı!

Magnesia AVM yeni yıldan itibaren ziyaretçilerini "Forum Magnesia" adıyla karşılayacak. Yeni dönemde AVM müdürlüğünü üstlenen Okan Yavaş, yeni yıla yeni isimle girerken yeni hizmetleri ve sürpriz aktiviteleri de sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Magnesia ismiyle hizmete devam edecek!

Magnesia Alışveriş Merkezi, yeni yıldan itibaren ziyaretçilerine Forum Magnesia adıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni dönemde AVM müdürlüğü görevini ise Okan Yavaş üstlenecek. AVM Manisa' da yer alıyor.

TOKİ Eskişehir Vadişehir'de 314 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Eskişehir, Vadişehir ilçesinde 68 konut satışa sunuyor

Magic Ice, Forum İstanbul AMV'de açılıyor

Türkiye'nin ilk Buz Müzesi, Norveçli yatırımcı grup Lofoten Trading tarafından 3.5 milyon Euro yatırımla Bayrampaşa'daki Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açılıyor

Guinness'in elemeleri Forum İstanbul'da yapıldı

Guinness'in rekor denemeleri Forum İstanbul'da yapıldı

Tekzen, 45. mağazasını Eskişehir'de açtı!

Tekzen, mağaza açılılarına son sürat devam ediyor, 45. mağazasını Eskişehir'de açtı

Eskişehir Neoplus'tan ucuz mobilya kampanyası

Eskişehir Neoplus ve Yaşam Merkezi Müdürü Tunç Ersöz, düzenledikleri kampanyanın ilk gününde 100 bin kişinin stantları gezmesinin beklendiğini bildirdi

The WOO, 2'nci mağazasını Forum İstanbul'da açacak!

The WOO, Palladium Alışveriş Merkezi'nin ardından ikinci mağazasını 6 Şubat Cumartesi günü Forum İstanbul'da açıyor

 

Otomotiv fabrikası yatırımında Eskişehir bir adım önde!

Otomotiv fabrikası için Eskişehir'in en uygun iki il arasından öne çıktığı bildirildi

Chery, Eskişehir'e fabrika kurarsa arsa bedava!

Chery'nin ana distribütörü Mermerler AŞ ile kuracağı otomobil fabrikasında Eskişehir'i tercih etmesi için birçok cazip seçenek sunuldu

Eskişehir'de satılık otopark, kafe ve restoran

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Dairesi Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı

Forum Magnesia eski ismi Haberi

Forum Magnesia eski ismi

Engin Etıngu yüzyıllar boyunca birçok uygarlığın yerleşim ve ticaret merkezi olan Manisa'nın ilk alışveriş merkezi olarak 2012 yaz aylarından bu yana hizmet veren Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Alışveriş Merkezleri ailesine katıldı. 

2014 yılı içinde Multi ve Qubicon şirketlerinin birleşerek Türkiye'nin en büyiik perakende platformu olan Multi Turkey'i oluşturmalarının ardından, Qubicon portföyünde yer alan Magnesia da Forum adını aldı. 

Yeni yıldan itibaren l orum Magnesia adıyla faaliyet göstermeye devam edecek olan alışveriş merkezi, 70 mağazasıyla alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturuyor ve Manisa'da yaşayan, okuyan ya da kenti ziyarete gelenlerin vazgeçilmez buluşma noktası niteliğini taşıyor. 

ÇEKİM MERKEZİ; MAGNESİA 19.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, geniş ürün yelpazesi, birbirinden farklı lezzetleri, teknolojiye ev sahipliği yapan markaları, çocuk...