06 / 05 / 2024

Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Magnesia ismiyle hizmete devam edecek!

Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Magnesia ismiyle hizmete devam edecek!

Magnesia Alışveriş Merkezi, yeni yıldan itibaren ziyaretçilerine Forum Magnesia adıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni dönemde AVM müdürlüğü görevini ise Okan Yavaş üstlenecek. AVM Manisa' da yer alıyor.



Engin Etıngu yüzyıllar boyunca birçok uygarlığın yerleşim ve ticaret merkezi olan Manisa'nın ilk alışveriş merkezi olarak 2012 yaz aylarından bu yana hizmet veren Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Alışveriş Merkezleri ailesine katıldı. 

2014 yılı içinde Multi ve Qubicon şirketlerinin birleşerek Türkiye'nin en büyiik perakende platformu olan Multi Turkey'i oluşturmalarının ardından, Qubicon portföyünde yer alan Magnesia da Forum adını aldı. 

Yeni yıldan itibaren l orum Magnesia adıyla faaliyet göstermeye devam edecek olan alışveriş merkezi, 70 mağazasıyla alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturuyor ve Manisa'da yaşayan, okuyan ya da kenti ziyarete gelenlerin vazgeçilmez buluşma noktası niteliğini taşıyor. 

ÇEKİM MERKEZİ; MAGNESİA 19.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, geniş ürün yelpazesi, birbirinden farklı lezzetleri, teknolojiye ev sahipliği yapan markaları, çocuk oyun alanlarıyla 7'dcn 70'e herkese hitap eden bir yaşam merkezi olarak faaliyet gösteriyor. 

Manisa halkı ve ziyaretçileri için önemli bir cazibe merkezi olan Forum Magnesia, ayrıca Manisa'daki tek n U3 A üç boyutlu sinema salonu kompleksiyle de ziyaretçilerine sinema keyfini doyasıya yaşatıyor. 

YAVAŞ, FORUM MAGNESİA'YA; ÇUBUKÇU FORUM AYDIN A ATANDI Magnesia Alışveriş Mcrkezi'ndc yeni yılla birlikte yönetimde de bir değişim yaşanıyor. Forum Magnesia'da AVM Müdürü olarak görev yapan Ezgi Çubukçu'nıın Forum Aydın'a atanması nedeniyle boşalan göreve Okan Yavaş getirildi. 


Manisa' da Denge


Geri Dön