19 / 05 / 2024

Forum Magnesia nerede

Forum Magnesia nerede

Magnesia Alışveriş Merkezi, yeni yıldan itibaren ziyaretçilerine Forum Magnesia adıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni dönemde AVM müdürlüğü görevini ise Okan Yavaş üstlenecek. AVM Manisa' da yer alıyor.

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Bornova 4S projesi nerede?

13 bin metrekarelik kapalı alanda yer alan Bornova 4S projesi S N Forum Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Bornova 4S projesi nerede?

İzmir Bornova 4S nerede?

S N Forum Yapı imzası taşıyan İzmir Bornova 4S projesi 42 dükkan ve 24 ofisten meydana geliyor. Peki İzmir Bornova 4S nerede?

Bornova 4S Ofisleri nerede?

Fiyatların 250 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bornova 4S'te 42 dükkan ve 24 ofis yer alıyor. Proje S N Forum Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Bornova 4S Ofisleri nerede?

Diyarbakır Forum AVM nerede?

Bugün hizmete açılan Diyarbakır Forum AVM'de 135 adet mağaza bulunuyor. İçerisinde dünyaca ünlü markaların da yer aldığı AVM 1.500 - 2000 bin kişiye istihdam sağlayacak. Peki Diyarbakır Forum AVM nerede?

Forum AVM'lerine 2 tane daha eklendi!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye’nin en büyük perakende platformu Multi Turkey’i oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de ‘Forum’ adını aldı.

Erzurum ve Magnesia AVM'nin isimleri Forum AVM oldu!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

Magnesia AVM Forum ailesine katıldı!

Magnesia AVM yeni yıldan itibaren ziyaretçilerini "Forum Magnesia" adıyla karşılayacak. Yeni dönemde AVM müdürlüğünü üstlenen Okan Yavaş, yeni yıla yeni isimle girerken yeni hizmetleri ve sürpriz aktiviteleri de sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Magnesia ismiyle hizmete devam edecek!

Magnesia Alışveriş Merkezi, yeni yıldan itibaren ziyaretçilerine Forum Magnesia adıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni dönemde AVM müdürlüğü görevini ise Okan Yavaş üstlenecek. AVM Manisa' da yer alıyor.

Sultans Residence nerede? Adres bilgileri!

Innovation Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 'nde yani Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne çok yakın mesafede inşa edilen Sultans Residence nerede? Adres bilgileri...

Pashadora Bayrampaşa nerede?

Lokasyon olarak Forum İstanbul'a yakın konumda yer alan Pashadora Bayrampaşa nerede? sorusunun detaylı yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz…

Yorum istanbul nerede Yorum istanbul, forum istanbul'un yanında

Yorum İstanbul, Bayrampaşa'da Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nin yanında hayata geçiriliyor. 'Yorum istanbul nerede' diye soranlar için ulaşım krokisi ve adres, bu haberde yer alıyor...

Marmara Forum Alışveriş Merkezi nerede, nasıl gidilir

Avrupa yakasına yeni bir soluk getirmesi planan ve Mart sonunda açılacak olan Marmara Forum Alışveriş Merkezi nerede, nasıl gidilir

Forum Magnesia nerede Haberi

Forum Magnesia nerede

Engin Etıngu yüzyıllar boyunca birçok uygarlığın yerleşim ve ticaret merkezi olan Manisa'nın ilk alışveriş merkezi olarak 2012 yaz aylarından bu yana hizmet veren Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Alışveriş Merkezleri ailesine katıldı. 

2014 yılı içinde Multi ve Qubicon şirketlerinin birleşerek Türkiye'nin en büyiik perakende platformu olan Multi Turkey'i oluşturmalarının ardından, Qubicon portföyünde yer alan Magnesia da Forum adını aldı. 

Yeni yıldan itibaren l orum Magnesia adıyla faaliyet göstermeye devam edecek olan alışveriş merkezi, 70 mağazasıyla alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturuyor ve Manisa'da yaşayan, okuyan ya da kenti ziyarete gelenlerin vazgeçilmez buluşma noktası niteliğini taşıyor. 

ÇEKİM MERKEZİ; MAGNESİA 19.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, geniş ürün yelpazesi, birbirinden farklı lezzetleri, teknolojiye ev sahipliği yapan markaları, çocuk...