07 / 05 / 2024

fotovoltaik paneller

fotovoltaik paneller

Türkiye’nin en büyük çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, Türkiye’de bina su ve ısı yalıtım sektörünün yıllık 5 milyar TL’lik bir ciroya ulaştığını belirtti...

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

Fotovoltaik güneş paneli, hibrit otomobil, batarya üretimi tesisleri ile daha önce Türkiye'de üretimi olmayan bulaşık makinesi kapsülü, maleik anhidrit üretim tesisleri için İzmir, Sakarya, Adana, Kocaeli’nde gerçekleşen yatırımlar, proje bazlı devlet yardımı alacak.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Kentsel dönüşüm kurtuluş mu, felaket mi?

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Burkon Turizm işbirliğinde Erexpo Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" kapsamında düzenlenen Mimarlık Zirvesi gerçekleştirilen paneller ve konferanslarla sürdü.

Organik bahçeli Nicchia villaları satışta!

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak'ta 47 dönüm arazide 11 müstakil villadan oluşan butik “Nicchia” projesini hayata geçirdi. Proje, solar paneller, ısı pompaları ve hibrit sistemlerle destekleniyor.

Güneş panellerinin gücü 2019'a kadar 540 gigavat olacak!

Küresel Güneş Enerjisi Piyasası Raporu'na göre, dünya genelinde fotovoltaik güneş paneli kurulu gücünün 2019 yılına kadar 540 gigavat olması bekleniyor.

1998 yılında Göksu Deresi için kampanya başlatılmış!

1998 yılında kirlilik nedeniyle boğulma noktasında olan Göksu Deresi'nin ıslahı için geniş kapsamlı bir kampanya başlatılacakmış. Düzenlenecek şenlikle uzmanların katılacağı paneller ve Bulutsuzluk Özlemi'nin sahneye çıkacağı konserler yapılacakmış.

Talesun Şırnak'ta kendi ürettiği elektriği kullanan otel yapacak!

Talesun Solar, Türkiye'deki ortak girişim organizasyonu Talesun Anadolu Solar Enerji üzerinden Güneydoğu Anadolu’da 293 kWp kapasiteli anahtar teslim bir fotovoltaik tesisin inşaatını tamamladı.

Fotovoltaik Enerji Sistemleri Edirne'de açılacak!

Yunanistan’da faaliyet gösteren Fotovoltaik Enerji Sistemleri firması, Edirne'nin Keşan ilçesinde yatırım yapmaya hazırlanıyor. Güneş enerjisinden elektrik üreten firmanın yetkilisi Kalenteridis Evaggelos “Keşan’dan Trakya'ya ve sonrasında Türkiye'ye açıl

Saray Alüminyum İstanbul Pencere Fuarı'na katıldı!

Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.

Bircom'dan android işletimli interkom sistemi!

Gayrimenkul sektörü teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Akıllı telefon ve tabletlerde sıklıkla kullanılan Android işletim sistemi, dokunmatik ekranlı iç paneller ile şimdi de yaşam alanlarına taşınıyor.

Bircom akıllı dokunmatik ekranı konut ve ofislere taşıyor!

Gayrimenkul sektörü teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Akıllı telefon ve tabletlerde sıklıkla kullanılan Android işletim sistemi, dokunmatik ekranlı iç paneller ile şimdi de yaşam alanlarına taşınıyor.

fotovoltaik paneller Haberi

fotovoltaik paneller

Onduline Avrasya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, 2012 yılının inşaat sektörü açısından çok verimli geçmediğine dikkat çekerek “Sektörümüz inşaat sektörüyle paralel ilerleyen bir sektör. Avrupa ve Amerika’daki emsallerine bakarsak aslında sektörümüzün 30-40 milyar TL’lik bir hacimde olması gerekirdi. Yalıtımlar bina hacmine ve yönetmeliklere göre yapılsaydı bu büyüklük gerçekleşirdi” dedi.


Karahan, ortalama yüzde 15’lere kadar büyüyen inşaat sektörünün son yıllarda yüzde 1.5-2’lere kadar gerilediğini de kaydederek “Ancak 2013 yılından başlamak üzere sektörün önü açık. Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında Türkiye potansiyeliyle bu durgunluğu aşacak güçtedir” diye konuştu. Şirket olarak 2012 yılında yüzde 15’lik bir büyüme gerçekleştirdiklerini de belirten Karahan, inovatif teknolojilere yaptıkları yatırım ile 2013 yılında iç piyasaya olduğu kadar Orta Asya, Orta Doğu, Kafkas ve Balkan ülkeleri başta olmak üzere ihracata da...