12 / 05 / 2024

Fourwinds

Fourwinds

Taşyapı’nın Bağdat Caddesi üzerinde yapımını sürdürdüğü Fourwinds projesi, 5 yıllık gecikmenin ardından eylülde satışa sunuluyor.

Fourwinds projesinin yüzde 93'ü yeşil alana ayrıldı!

Taş Yapı tarafından Selamiçeşme ile Çiftehavuzlar arasındaki bölgede inşa edilen Fourwinds projesinin yüzde 93'ü yeşil alana ayrıldı. 44 bin metrekare arsa üzerinde 49 katlı 4 bloktan oluşan projede blokların her biri 4 katlı otoparka ayrılmış durumda.

Emrullah Turanlı: Bürokraside 5 yıllık gecikme 50 milyon dolarlık masraf çıkardı!

Taşyapı’nın Bağdat Caddesi üzerinde yapımını sürdürdüğü Fourwinds projesi, 5 yıllık gecikmenin ardından eylülde satışa sunuluyor.

Fourwinds Haberi

Fourwinds

400 milyon dolar bütçeli projenin bürokratik engeller nedeniyle 50 milyon dolarlık ek maliyet yarattığını belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Gecikme nedeniyle yaptığımız 400 milyon dolarlık yatırımın maliyeti 450 milyon dolara çıktı. Önümüzdeki dönemde Anadolu’nun 81 iline yayılma projemiz var. Ruhsat almayı bile 10 yıla çıkaran bürokrasinin, önümüzü açması gerekiyor” dedi.


Yabancı yatırımcıyla görüşüyor


Fourwinds projesi için yabancı yatırımcılara özel reklam çalışmaları yapacaklarını anlatan Turanlı, şöyle konuştu: “Arap yarım adasında reklam yapacağız. Oradan aşırı talep gelirse, ev sahibi olmak isteyenleri burada ağırlayarak evleri göstereceğiz. Arap yarım adasına sadece ev satmak için değil ortaklık yapmak için de sıcak bakıyoruz. O bölgeden gelecek yatırımcılarla o bölgede neler yapabiliriz diye görüşüyoruz. Ayrıca Rusya, Hindistan, Pakistan ve İngiltere’den gelen iş adamlarıyla da görüşüyoruz. Türk...