11 / 05 / 2024

Frank Sinatra evleri

Frank Sinatra evleri

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Frank Sinatra’nın Manhattan’da çok konuşulan partilere ev sahipliği yaptığı dubleks dairesi, 7.7 milyon dolara satışa çıktı

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya’daki villası satılıyor!

ABD’li efsane şarkıcı Frank Sinatra Kaliforniya'da bulunan lüks villası 4,25 milyon dolara (29 milyon lira) satılığa çıkarıldı. 

Mindy Kaling, Frank Sinatra'nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

oyuncu, yapımcı, yazar ve yönetmen olan Mindy Kaling, bir zamanlar sinemanın ve müzik dünyasının efsanesi Frank Sinatra'nın Malibu'da yer alan evini 9,55 milyon dolara satın aldı...

Frank Sinatra'nın Los Angeles'taki evi 125 milyon dolara satışa çıktı!

ABD'li ünlü şarkıcı Frank Sinatra'nın Los Angeles'ta evi satışa çıktı. Kentin en pahalı evi unvanına sahip ev için 125 milyon dolar isteniyor.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya'daki villası 3.9 milyon dolara satışta!

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta.

Frank Sinatra’nın Manhattan’daki evi 7.7 milyon dolardan satışta!

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Frank Sinatra’nın Manhattan’da çok konuşulan partilere ev sahipliği yaptığı dubleks dairesi, 7.7 milyon dolara satışa çıktı

Mozaik Park Evleri'nde 135 bin YTL'ye!

Pendik'te yapımı devam eden Mozaik Park Evleri'nde büyüklükleri 70 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen daireler, 135 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Frank Sinatra evleri Haberi

Frank Sinatra evleri

ABD’nin New York kentinde bulunan Frank Sinatra’nın çatı dubleksi, 7.7 milyon dolara satışa çıktı. Ev, Sinatra hayranlarından yoğun ilgi görüyor.


Ev, Sinatra’nın düzenlediği Rat Pack partilerinde dönemin Amerika Başkanı John F. Kennedy, sanatçılar Marliyn Monroe ve Andy Warhol gibi önemli isimlere ev sahipliği yaptı.


Sinatra; Ava Gardner’dan 1957 yılında boşandıktan sonra aldığı evi, 4 yatak odalı ve 6 banyolu hale getirmek için 4 yıl süren restorasyon çalışmaları yaptırdı.


Rat Pack grubunun Frank Sinatra dışındaki üyeleri olan Dean Martin, Sammy Davis, Joey Bishop, Peter Lawford gibi isimler de evin müdavimlerindendi.


Daily Mail'in haberine göre; Andy Warhol’un 'gökyüzünün parlayan mağarası' olarak nitelendirdiği ev, Sinatra tarafından 1972 yılında kendi doktoruna satılmıştı.


Sinatra, 1998 yılnda yaşamını...