08 / 05 / 2024

Frank Sinatra Kaliforniya villası neden satılamıyor

Frank Sinatra Kaliforniya villası neden satılamıyor

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta.

Silikon Vadisi milyarderlerinin desteklediği New Kaliforniya şehri 18 bin 600 dönüm olacak!

Silikon Vadisi’nin milyarderleri tarafından desteklenen New Kaliforniya şehri yaklaşık olarak 18 bin 600 dönüm olacak. İşte detaylar...

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Nef Arsa Amerika nerede sorusunun yanıtı ve Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte yatırımcıların radarına giren Nef Arsa Amerika detayları...

Marilyn Monroe’nun Kaliforniya'daki evi satılıyor!

Hollywood'un efsanesi Marilyn Monroe’nun Kaliforniya eyaletine bağlı West Hollywood'daki dairesi 2.4 milyon dolara satılıyor.

Matthew Perry Kaliforniya'daki evini 21.6 milyon dolara sattı!

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry Kaliforniya'da bulunan dairesini 21.6 milyon dolara sattı.

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Frank Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Frank Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ece Şeref tarafından kuruldu.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Kaliforniya'ya 300 milyon dolarlık yeni konut projesi!

ABD'DE Türk Trump adıyla tanınan Mükemmel Sarımsakçı Kaliforniya'da 300 milyon dolarlık konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya’daki villası satılıyor!

ABD’li efsane şarkıcı Frank Sinatra Kaliforniya'da bulunan lüks villası 4,25 milyon dolara (29 milyon lira) satılığa çıkarıldı. 

Emilia Clarke Kaliforniya'daki evini sattı!

Game of Thorones'un yıldız oyuncusu Emilia Clarke, Kaliforniya, Venice Beach’te yer alan malikanesini 4.4 milyon dolardan (32 milyon 750 bin TL) sattı.

Mindy Kaling, Frank Sinatra'nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

oyuncu, yapımcı, yazar ve yönetmen olan Mindy Kaling, bir zamanlar sinemanın ve müzik dünyasının efsanesi Frank Sinatra'nın Malibu'da yer alan evini 9,55 milyon dolara satın aldı...

Jeff Bezos, Kaliforniya'da 165 milyon dolara konak satın aldı!

Dünyanın en büyük alışveriş sitesinden olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Kaliforniya Beverly Hills'te 165 milyon dolara yeni bir konak satın aldı. Bezos, tüm zamanların en pahalı ev satış rekorunu kırdı.

Kaliforniya'daki emlak krizine karşı Apple'den 2,5 milyar dolarlık destek!

Apple, Kaliforniya'da yaşanan emlak krizinin aşılabilmesi için 2,5 milyar dolarlık destek taahhüdünde bulundu. 2,5 milyar dolarlık destek, konut projelerini hareketlendirmek için devletin fonuna aktarılacak...

Frank Sinatra Kaliforniya villası neden satılamıyor Haberi

Frank Sinatra Kaliforniya villası neden satılamıyor

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Efsanevi aktörün, 80'lerde bir okula bağışladığı beş odalı, havuzlu ve tenis kortlu villa, daha sonra bir çifte satılmıştı.



1998'de 350 bin dolara bir kez daha el değiştiren lüks ev, 2004'te yeniden satışa çıkarılmıştı. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta. Sinatra'nın Villa Maggio ismini verdiği villa, ünlü aktörün parti evi olarak biliniyor. Yüksek tepelerin arasında bulunan ve Sinatra'nın eşyalarının özenle saklandığı villanın, helikopter pisti de...