05 / 05 / 2024

frankfurt galatasaray

frankfurt galatasaray

Galatasaray Spor Kulübü, Almanya Wisbaden'de 200 dönüm araziyi 99 yıllığına kiralamak istiyor. Galatasaray Akademisi kurulacak olan arazi için Almanya Hükümeti ile görüşmeler yapılıyor.

İlk katılım bankası olan Kt Bank AG Frankfurt'ta açıldı!

Kıta Avrupası'nın ilk katılım bankası KT Bank AG Frankfurt'ta açıldı. 4.3 milyon Müslüman'ın 45 milyar euro değerinde varlığının bulunduğu Almanya'da hizmet verecek banka, 5 yılda 486 milyon euro aktif büyüklüğe ulaşmayı hedefliyor

2006 yılında Galatasaray'a iki kara haber!

2006 yılında Galatasaray'ın Riva ve Seyrantepe'deki iki büyük projesi suya düşmüş. Büyükşehir Belediyesi, kulübün Riva'daki, 100 milyon dolar gelir beklediği, 1 milyon 175 bin metrekarelik arazisini piknik alanı olarak projelendirmiş.

2005 yılında Galatasaray'ın başına talih kuşu konacak!

2005 yılında Galatasaray'ın Riva'daki 1 milyon 175 bin metrekarelik arazisi kulübün borçlarını kapatacak duruma gelmiş. 3. Köprü gibi yatırımların yapılmasıyla Galatasaray'ın kasasına Riva'dan 120 milyon dolar girecekmiş.

Galatasaray'ın Riva arazisine Disneyland mı yapılacak?

Galatasaray yönetimi geçen hafta yapılan olağanüstü mali genel kuruldakulüp üyelerinden aldığı gayrimenkul yetkisinin ardından Riva arazisi için gelen teklifleri değerlendiriyor.

2005 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu alacakmış!

2005 yılında Galatasaray Yönetimi, Seyrantepe'deki 384 dönümlük arazi için 72 trilyon 500 milyar liralık tapu bedeli ödeyecekmiş. Borçlardan kurtulmak isteyen kulüp, araziye 800 milyon dolarlık bir yatırım yapacakmış.

Galatasaray hisselerinde gayrimenkul projeleri tavana ulaştı!

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.Güne yükselişle başlayan Galatasaray hisselerinin fiyatları yükseldi.

Galatasaray'ın hisselerinde gayrimenkul yükselişi yaşanıyor!

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.

Galatasaray yönetimi gayrimenkuller için yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü mali genel kurulu başladı. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu, gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunun da yer aldığı bir dizi mali faaliyetle ilgili genel kurul üyelerinden yetki isteyecek.

2004 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu sahip olacakmış!

2004 yılında Seyrantepe'nin üst kullanım hakkını elde eden Galatasaray, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacakmış. 384 dönümlük arazinin 150 dönümü ve yapılacak 5 bin konutun da yüzde 25'i kulübe bırakılacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

1999 yılında Galatasaray Postanesi müze olacakmış!

1999 yılında Posta İşletmesi, Galatasaray Postanesi'ni müze yapacakmış. 1875 yılında tüccar Theodor Sıvacıyan tarafından 26 bin liraya Galatasaray Lisesi'nin karşısında inşa edilen tarihi bina Posta Müzesi olarak hizmet verecekmiş.

1999 yılında Galatasaray, yeni stad için halka açılacakmış!

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

frankfurt galatasaray Haberi

frankfurt galatasaray


Galatasaray Spor Kulübü, altyapısı için yeni projelere hazırlanıyor. Almanya'da Frankfurt'un batısında yer alan Wisbaden'deki 200 dönümlük araziyi 99 yıllığına kiralamak isteyen Galatasaray, bu alanda 800 öğrenci kapasitesine sahip bir akademi kurmayı planlıyor. Akademide altyapıdan oyuncu yetiştirmek isteyen Galatasaray ile Almanya hükümeti arasındaki görüşmeler...