05 / 05 / 2024

fransa MIPIM

fransa MIPIM

MIPIM fuarı öncesinde fuarın Türkiye temsilcisi Alkaş ev sahipliğinde bir davet gerçekleştirildi. Trump Towers 'da düzenlenen davette MIPIM 'in bu yılki gündemi de masaya yatırıldı.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Silverline Fransa’yı da ihracat zincirine ekledi!

Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline, Avrupa’da atağa geçti. Almanya ve Danimarka’da pazar payını artıran şirket, Fransa’yı da ihracat zincirine ekledi.

İstMarina'dan konut alana Fransa'da tatil kampanyası!

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

Fransa'da sudan ucuz satılık 4 arsa!

Fransa’nın Normandiya bölgesinin güneyindeki Champ du Boult isimli 388 kişinin yaşadığı küçük köy, son 20 yılda neredeyse tüm gençlerin şehirlere göç etmesi yüzünden nüfusun azalması sorunuyla karşı karşıya kaldı.

Londra'da ev fiyatına Fransa'da şato!

Londra’daki evlerin ateş pahası olduğu herkesin malumu. Peki Fransa’da yer alan bir şatonun Londra’daki evlerden daha ucuz olduğunu söylesek..

Fransa'nın turist sayısı 2014 yılında yüzde 0,1 arttı!

Fransa, geçen yıl 83,7 milyon yabancı turist ağırlayarak turizmdeki dünya şampiyonluğunu yine diğer ülkelere bırakmadı. 2014’te Fransa’yı ziyaret eden turist sayısı bir önceki yıla oranla yüzde 0,1 arttı.

Fransa'da inşaatı devam eden cami tartışmalara yol açtı!

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Cephe Partisi, Ulusal İslam Konseyi’nin ülkedeki cami sayısını iki yıl içinde iki katına çıkarma hedefine karşı olduğunu açıkladı.

Türkiye, MIPIM’de şehirlerinin potansiyelini ön plana çıkardı!

Türkiye, Fransa’nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen MIPIM’de, şehirlerini öne çıkardı. Türkiye pavilyonunda şehirlere ait projeler sergilendi. Temsilciler, ‘İstanbul Çadırı’nda sunulan kent maketinin ilgi gördüğünü belirtti.

Yabancı yatırımcıdan 5 milyar dolar sermaye bekleniyor!

Türkiye, Fransa’nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen MIPIM’de, şehirlerini öne çıkardı. Türkiye pavilyonunda şehirlere ait projeler sergilendi. Temsilciler, ‘İstanbul Çadırı’nda sunulan kent maketinin ilgi gördüğünü belirtti.

Büyük yatırımcıları Balıkesir'e çekeceğiz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'daki gayrımenkul fuarı MIPIM'da görüşmelerin son derece verimli geçtiğini, kenti MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

İstanbul, MIPIM'de 200 metrekarelik alanda tanıtıldı!

MIPIM 2015'te bin 200 metrekarelik alanda temsil edilen Türkiye, Fransa'nın parlayan yıldızı oldu. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında, 30 ülke heyeti ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi

MIPIM 2015'e İstanbul maketi damga vurdu!

Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM'e damgasını vurdu. Fuarda bu yıl kurulan 'İstanbul çadırı' ve kentin 96 metrekarelik dev maketi yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi

Ofton İnşaat Elysium Elit Konutları'nın yüzde 20'sini sattı!

Ofton İnşaat, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM fuarında, son projesi Elysium Elit Koşuyolu'nun ilk yurtdışı lansmanını yaptı. Ofton İnşaat, MIPIM fuarında yabancı yatırımcılara Türkiye projelerini tanıttı.

fransa MIPIM Haberi

fransa MIPIM


11-15 Mart'ta 25'incisi düzenlenecek MIPIM fuarı öncesinde fuarın Türkiye temsilcisi Alkaş ev sahipliğinde bir davet gerçekleştirildi. Trump Towers'da düzenlenen davette MIPIM'in bu yılki gündemi de masaya yatırıldı. Yapılan sunumda Türkiye'nin bu sene de Rusya ve Brezilya ile birlikte Onur Ülke olarak fuarda yer aldığı belirtilirken, Türkiye'ye özel hazırlanacak çadırda, 4 gün boyunca uluslararası katılımcılara yönelik düzenlenecek oturumların bilgisi...