13 / 05 / 2024

Fransa Nice Havalimanı ihalesi ertelendi mi

Fransa Nice Havalimanı ihalesi ertelendi mi

Nice Havalimanı ihalesi Fransa Ekonomi Bakanlığı tarafından 8 gün süreyle ertelendi. İhaleye Türk şirketi Limak 1.5 milyar Euro teklif vermişti.

İstanbul Havalimanı'nın 3'üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı'nda 18 Haziran'da 3'üncü pist kullanıma açılacak. Fransa'da pist için yaklaşma simülatör eğitimleri alan hava trafiğini yöneten kontrolörlere göre 3'üncü pistin açılması kapasiteyi artıracak ve gecikmeleri azaltacak...

Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Fransa Nice'de 1 milyar euroya satılık malikane!

Fransa’nın Nice kenti yakınlarıdaki Saint-Jean-Cap-Ferrat yöresinde bulunan ve ‘dünyanın en pahalı malikânesi’ olarak anılan ev satışa sunuldu.

Fransa Nice Havalimanı ihalesi 8 gün süreyle ertelendi!

Nice Havalimanı ihalesi Fransa Ekonomi Bakanlığı tarafından 8 gün süreyle ertelendi. İhaleye Türk şirketi Limak 1.5 milyar Euro teklif vermişti.

Fransa Nice En Nour Camii açıldı!

Fransa’nın Nice kentinde 15 yıldır hukuki sorun olmamasına rağmen belediye başkanları tarafından açılışı geciktirilen En Nour Camisi önceki gün kapılarını açtı.

Fransa Nice havalimanı ihalesinde Limak'a engel!

Fransa hükumetinin yüzde 60 oranında ortak olduğu Nice Cote d'Azur ve Lyon Saint Exupery havalimanlarını özelleştirmek açtığı ihalede Türk Limak grubunun olması tepkiye neden oldu.

Alaçatı'ya havalimanı müjdesi turizmcileri sevindirdi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Alaçatı’ya havalimanı müjdesi vermesi turizmcileri sevindirdi. Bölgede hizmet veren turizmciler, “Havalimanı Çeşme’yi Fransa’nın ünlü turizm cenneti Cannes’a dönüştürür” dedi.

İstMarina'dan konut alana Fransa'da tatil kampanyası!

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

Esenboğa Havalimanı'nda direkt uçuş eksikliği!

Esenboğa Havalimanı’ndan direkt uçuşların sadece 11 ülkeye yapıldığını belirten işadamları, Ankara’dan; Fransa, İtalya, ABD, Japonya, Çin gibi ülkelere doğrudan ulaşmak istediklerini, havalimanının potansiyelinin olduğunu söyledi.

Fransa'da fırtına nedeniyle binlerce ev hala elektriksiz!

Fransa'da hafta başından beri etkili olan Dirk fırtınası nedeniyle binlerce eve hala elektrik verilemiyor. Ülkenin özellikle güneybatısında etkili olan fırtına nedeniyle uçuşların iptal edildiği Nice Havalimanı hala kapalı tutuluyor.

3. havalimanı TAV'ın mı olacak?

Fransa'da La Tribüne Gazetesi'nde, üçüncü havalimanı gelişmeleri çerçevesinde, ADP CEO'su Pierre Graff'ın görüşlerini yansıtan ilginç bir yorum yer aldı...

Nice, mimari yapısıyla dikkat çekiyor!

Fransa'nın Akdeniz kıyısında yer alan Nice, her ne kadar yumuşak iklimi, açık hava restoranları ve güzel bahçeleriyle tanınıyorsa da şehrin en öne çıkan özelliği bir sanat şehri olması. Mimarisi ile dikkat çeken şehir de 30 müze yer alıyor

Fransa'da sigarasız plaj uygulamasına geçiliyor!

Fransa'nın güneyindeki turistik Nice kentinde sigarasız plaj uygulamasına geçiliyor

Fransa Nice Havalimanı ihalesi ertelendi mi Haberi

Fransa Nice Havalimanı ihalesi ertelendi mi

Limak Holding’in de teklif verdiği Nice Havalimanı ihalesinin yaşanan saldırı sonrası ertelendiği bildirildi. Fransa Ekonomi Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Nice Havalimasıihalesinin 8 gün süreyle ertelendiği belirtildi.


Limak’ın Nice Havaalanı için 1.5 milyar Euro teklif verdiğini belirtiliyor. Fransa basını bunun muhtemel rakipleri arasında en yüksek teklif olduğunu...