05 / 05 / 2024

Fransada şirket kiraları askıya alındı

Fransada şirket kiraları askıya alındı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, koronavirüsten ekonomik olarak olumsuz etkilenen şirketlere kolaylık sağlanacağını ve mali yardım yapılacağını, 300 milyon avro kaynak ayırdıklarını belirtti. Fransa'da yarından itibaren şirketlerin kira ödemeleri askıya alınıyor...

Yüksek kiralar şirketleri taşınmaya zorluyor!

Taşınma telaşı yaşayan şirket veya holdinglerin sayısı giderek artıyor. İstanbul'da taşınmalar ağırlıklı olarak Avrupa Yakası'ndan daha uygun kiraların bulunduğu Anadolu Yakası'na yönelik gerçekleşiyor.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Akiş GYO, Akbatı AVYM kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,40 TL olarak belirledi.

Güneş enerjisi üretim lisansı için 496 şirket başvuru yaptı!

Güneş enerjisinden elektrik üretimi için yerli yabancı 496 şirket Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na lisans başvurusu yaptı...

Yalçın Ayaydın: AVM kiralarındaki artış dengelerimizi bozuyor!

Yalçın Ayaydın AVM'lerdeki kiraların ciddi oranda arttığını söyleyerek, “Bu da biz perakendecilerin bütçe dengelerini bozuyor” dedi

Şanlıurfa'da konut kiraları Nişantaşı ile yarışıyor!

Şanlıurfa'da konut kiraları ve konut satış bedelleri çok yüksek rakamlara ulaştı

Panora GYO değişen şirket esas sözleşmesini yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket esas sözleşmesinin değişen ve tescillenen halini yayınladı...

İdealist GYO değişen şirket ana sözleşmesini yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket ana sözleşmesinde değişiklik yaptı...

Akfen Holding'in değişen şirket esas sözleşmesi yayınlandı!

Akfen Holding A.Ş. son değişikliği içeren yürürlükteki şirket esas sözleşmesini yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat şirket hisselerini geri alıyor!

şirket hisselerini geri alan Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş 'in payı yüzde 3,5 sınırına ulaştı...

İstanbul'da 4 ayda 18 bin 185 şirket kuruldu!

İstanbul'da yılın ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 17,78 artarak 18 bin 185'e ulaştı.

Vakıf GYO şirket ana sözleşmesi tescil edildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket ana sözleşmesi değişikliği tescil edildi ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı...

Fransada şirket kiraları askıya alındı Haberi

Fransada şirket kiraları askıya alındı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Elysee Sarayı'ndan koronavirüse ilişkin "ulusa sesleniş" konuşması düzenledi. Fransa'da koronavirüs sebebiyle serbest dolaşımın sınırlandırılmasına karar verildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, pazar günü vatandaşların park ve bahçelere gittiğini belirten Macron, bunun doğru olmadığını ve insanların tehlikeye girdiğini ifade etti.

Macron, tüm çabaların salgının yayılmasını önlemeye yönelik olması gerektiğine dikkat çekerek, Fransızları daha bilinçli şekilde hareket edilmesi için uyardı.

Macron, salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen şirketlere birçok kolaylık sağlanacağını ve mali yardımlarda bulunacaklarını, bunun için 300 milyon avro kaynak ayırdıklarını belirtti. 

Salgınla mücadelenin kazanılacağını ve halkın paniğe kapılmaması gerektiğini ifade eden Macron, yarından itibaren şirketlerin elektrik, gaz ve kira ödemelerinin askıya alınacağını aktardı.

Fransa'da salgın nedeniyle tüm okul, kafe, restoran, bar, gece kulübü, sinema ve ticari iş yerlerinin kapatılmasına, sadece market,...