04 / 05 / 2024

Fratelli LaBufala akbatı

Fratelli LaBufala akbatı

Pizzacı Fratelli LaBufala Türkiye'deki üçüncü şubesini Akbatı'da açtı...

Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM Bayrak Sizsiniz etkinliğini düzenliyor!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi bu yıl cumhuriyet bayramını ziyaretçilerinin katılımıyla ortaya çıkacak özel bir projeyle kutluyor. “Bayrak Sizsiniz” isimli etkinliğe katılan Akbatı ziyaretçilerinin fotoğraflarından oluşacak...

Çocuklar Akbatı'da sanatla tanışıyor!

Akbatı’nın profesyonel ekipler tarafından hazırlanan etkinlik programı; çocukların sanatla tanışmasını, yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi sonbaharı çocuklar için çok özel bir programla karşılıyo

Akbatı AVYM kiralarında kur sabitlemesi yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Akbatı AVYM kiralarında kur sabitlemesi yaptı.

Akiş GYO Akbatı AVYM'de kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi yaptı.

Akbatı AVM'de 6 Eylül'de Kenan Doğulu konseri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılışının üçüncü yılını ziyaretçileriyle birlikte pop müziğin en sevilen ismi Kenan Doğulu ile kutlamaya hazırlanıyor. Kenan Doğulu konseri 6 Eylül Cumartesi saat 21:00’de Festival Park’ta gerçekleşecek...

Kid’s Dino Dig Akbatı AVM'de!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi dünyaca ünlü Kids’ Dino Dig dinozor sergisini çocuklarla buluşturuyor. İnteraktif sergide dev dinozor iskeleti ve dinozor fosilleri de yer alıyor.

Akbatı AVYM'ye Stevie Awards'dan 2 ödül birden!

Akbatı AVYM, dünyanın en başarılı kurumlarının değerlendirildiği Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde hem “etkinlik”, hem de “marka ve itibar yönetimi” kategorilerinde bronz ödül kazandı. Ödüller, 10 Ekim’de Paris’te düzenlenecek galada verilecek.

Akbatı AVYM kiraları Ağustos ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiraları 2014 Ağustos ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akiş GYO Akbatı AVM değerleme raporunun revizesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamauya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Akbatı AVM 'ye ait 31.12.2013 tarihli değerleme raporunun revizesini yayınladı.

Akiş GYO Akbatı AVM kiralarında Temmuz 2014 için kur sabitlemesi yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akbatı AVM kiralarında Temmuz 2014 için kur sabitlemesi yaptı.

Akbatı AVYM kiralarında Haziran ayı kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün Akbatı AVYM kiralarında 01/06/2014-30/06/2014 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak Haziran ayı kuru sabitlediğini yazılı olarak açıkladı...

Akbatı’ya Hermes Creative Awards’dan yine iki ödül birden!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, pazarlama dünyasının önde gelen organizasyonu AMCP tarafından düzenlenen Hermes Creative Ödülleri’nde “Özel Etkinlik” ve “PR Kampanyası” kategorisinde Platin ödül aldı.

Fratelli LaBufala akbatı Haberi

Fratelli LaBufala akbatı
Pizzacı Fratelli LaBufala Türkiye'de üçüncü şubesini açtı. Akbatı'da açılan şubenin açılışında Fulya-Sinan Ağaoğlu ev sahipliği...