29 / 04 / 2024

Akbatı AVM Marcom Awards'da 4 ödül aldı!

Akbatı AVM Marcom Awards'da 4 ödül aldı!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Marcom Awards 2014 Ödülleri’nde farklı projeleriyle 3 platin, 1 gold olmak üzere 4 ödüle birden layık görüldü. Marcom Ödülleri’ne her yıl 6 binin üzerinde başvuru yapılıyor...



Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine sunduğu zengin sosyal programla  uluslararası platformlarda dikkat çekmeye devam ediyor.  Akbatı, Marcom Awards 2014 Ödülleri’nde farklı projeleriyle 3 platin, 1 gold olmak üzere 4 ödüle birden layık görüldü.  Akbatı, iletişim ve pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı olan Marcom Awards’da  Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Halkla İlişkiler ve İletişim kategorilerinde  “Kadın Platformu” projesiyle 3 platin ödül kazandı.  Özel etkinlik kategorisinde ise “Yıldönümü Kutlama Etkinliği” ile gold ödülünün sahibi oldu.


Akbatı, Marcom Awards’da kadınlara özel düzenlediği etkinlikler ve yıl dönümü kutlama projeleriyle öne çıktı.  “İçinde Yaşam Var” sloganı ile her yaştan ziyaretçisinin ilgisini çekecek farklı proje ve etkinliklere ev sahipliği yapan Akbatı, konserlerden kişisel gelişim seminerlerine uzanan geniş yelpazede sunduğu zengin sosyal imkanlarla Marcom Awards’da uluslararası jürinin beğenisini kazandı.


Akbatı ziyaretçileri yıl boyunca Festival Park alanındaki açık hava konserlerinden, özel dinlenme ve çocuk oyun alanlarına; Lezzet Platformu’nda gerçekleştirilen ücretsiz yemek kursları ve sağlıklı yaşama teşvik eden ücretsiz ‘Yormayan Spor Merkezi’ne uzanan bir dizi sosyal buluşmaya katılma imkanına sahip oluyor.  Akbatı, özel dönemlerde ünlü isimlerle yaptığı söyleşilerle de dikkat çekiyor.


Dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu Marcom Ödülleri’ne her yıl 6 binin üzerinde başvuru yapılıyor. Marcom Ödülleri, Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri denetiminde, alanının önde gelen uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından veriliyor.


 


Geri Dön