15 / 05 / 2024

Marcom Awards 2014 akbatı avm ödül

Marcom Awards 2014 akbatı avm ödül

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Marcom Awards 2014 Ödülleri’nde farklı projeleriyle 3 platin, 1 gold olmak üzere 4 ödüle birden layık görüldü. Marcom Ödülleri’ne her yıl 6 binin üzerinde başvuru yapılıyor...

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.

Akbatı AVYM'ye 7 ödül birden!

Akiş GYO markası Akbatı AVYM, Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akbatı AVYM'ye Marcom Awards'dan 7 ödül!

Akbatı AVYM, her yıl 6 binden fazla kişinin başvurduğu Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akasya Acıbadem, Marcom Awards 2015'te 15 ödül aldı!

Akasya Acıbadem, sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, iletişim-pazarlama, etkinlik, dergi ve satış promosyonu kategorilerinde toplam 5 Platin, 5 Gold, 5 Honorable Mention ödülü kazandı.

Akasya Acıbadem AVM'ye 15 ödül!

ANADOLU yakasındaki Akasya Acıbadem AVM; uluslararası ödül programı olan Marcom Awards 2015'de Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Akbatı AVYM, 7 ödül birden aldı!

Akbatı AVYM, İletişim ve Pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı Marcom Awards’da toplam 7 ödülün sahibi oldu.

Akmerkez, MarCom Awards'tan 6 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.

Sign of the City Awards 4 Kasım'da başlayacak!

Birincisi 2014 yılında mükemmel bir organizasyonla gerçekleştirilen Sign of the City Awards gayrimenkul yarışmasının ikincisi 4 Kasım 2015’ te yapılacak.

Yapı Kredi Portföy Türkiye'nin en iyi portföy yönetim şirketi seçildi!

Yapı Kredi Portföy, finans dünyasının önemli ve bağımsız yayın kuruluşlarından biri olan EMEA Finance Magazine tarafından düzenlenen Europe Banking Awards 2014 ödüllerinde “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi” seçildi.

Zorlu AVM'ye İngiltere'den ödül!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Avvards'ta iki ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz kasım ayında da MarCom Awards'tan 3 ödülle dönmüştü.

İstanbul EDITION’a Uluslararası Sürdürülebilirlik ödülü!

Dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Projesi Ödülü’nü bu akşam Londra Marriott Hotel’de düzenlenecek gala gecesinde teslim alacak.

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü

Marcom Awards 2014 akbatı avm ödül Haberi

Marcom Awards 2014 akbatı avm ödül

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine sunduğu zengin sosyal programla  uluslararası platformlarda dikkat çekmeye devam ediyor.  Akbatı, Marcom Awards 2014 Ödülleri’nde farklı projeleriyle 3 platin, 1 gold olmak üzere 4 ödüle birden layık görüldü.  Akbatı, iletişim ve pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı olan Marcom Awards’da  Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Halkla İlişkiler ve İletişim kategorilerinde  “Kadın Platformu” projesiyle 3 platin ödül kazandı.  Özel etkinlik kategorisinde ise “Yıldönümü Kutlama Etkinliği” ile gold ödülünün sahibi oldu.


Akbatı, Marcom Awards’da kadınlara özel düzenlediği etkinlikler ve yıl dönümü kutlama projeleriyle öne çıktı.  “İçinde Yaşam Var” sloganı ile her yaştan ziyaretçisinin ilgisini çekecek farklı proje ve etkinliklere ev sahipliği yapan Akbatı, konserlerden kişisel gelişim seminerlerine uzanan geniş yelpazede sunduğu zengin sosyal imkanlarla Marcom Awards’da uluslararası jürinin...