27 / 04 / 2024

Sign of the City Awards 4 Kasım'da başlayacak!

Sign of the City Awards 4 Kasım'da başlayacak!

Birincisi 2014 yılında mükemmel bir organizasyonla gerçekleştirilen Sign of the City Awards gayrimenkul yarışmasının ikincisi 4 Kasım 2015’ te yapılacak.



Yarışmaya başvurular 15 Haziran’ de başladı, yarışmaya katılmak isteyen kişi ve kurumların 14 Ağustos tarihine kadar  başvuruda bulunmaları gerekiyor.


Birincisi 2014 yılında mükemmel bir organizasyonla gerçekleştirilen yarışma sonrasında  TÜRKİYE’ nin inşaat ve gayrimenkul kulvarında uluslararası bir yarışma markası doğduğunu belirtmiştim.

Bu markada başarısında Hürriyet Reklam Grubundan Ebru Kaptanoğlu ve Onur Yılmaz’ ı kutluyor 2014 yılı enerjisini 2015’ e taşıdıklarını izliyorum.


Bana göre, Sign of the City Awards gayrimenkul yarışması  sadece projelerin yarıştığı bir platform değil, projelerle birlikte bu projelerin arkasındaki mutfağın yarıştığı bir organizasyon.


Bu doğrultuda projelerin arkasındaki güç olan; mimarı ve teknik ofislerin, yan sanayilerin, reklam ve halkla ilişkiler firmalarının, pazarlama ve satış organizasyonlarının, dekorasyon firmalarının ve projelere kredi sağlayan finans kurumlarının bu arenada yer alması, sponsor olması kendileri için önemli bir fırsat.

Dallarında Türkiye çapında kendisini kanıtlamış, tarafsızlıklarını  kanıtlanmış seçkin jüri üyelerinin emek verdiği organizasyonda teknik eleme ile yapılan başvurular değerlendirilmekte, daha sonra jüri üyeleri her kategorinin en iyisini seçmekte...


Bu yarışmada  “ dereceye almak kadar; final’e adını yazdırmak ve katılmak çok önemli...

TÜRKİYE’ NİN GAYRİMENKUL AKTÖRLERİ....  İŞTE SİZE,  TANINMANIZ İÇİN EN BÜYÜK FIRSAT!...



BİLGE ÖZDEMİR 


Geri Dön