02 / 05 / 2024

FSM Köprü

FSM Köprü

Haziran ayında bakıma giren Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki yoğun trafik, işe gidiş geliş için köprüyü kullananları zor durumda bıraktı. Çalışanları trafiğe takılan bazı firmalar çareyi denizde buldu.

FSM Köprüsü'nde bir şerit daha kapandı, trafik kilit!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki (FSM) bakım onarım çalışmaları nedeniyle dün 00.00’dan itibaren bir şerit daha kapatıldı

Schréder, Boğaziçi ve FSM köprülerini aydınlatacak!

Asya ve Avrupa’yı birleştiren Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve Boğaziçi köprüsünün yol aydınlatmasını Schréder üstlendi. Türkiye’de LED armatürleri ile gerçekleşecek ilk otoyol aydınlatma projesiyle yüzde 52 oranında enerji verimliliği sağlanacak.

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

CHP köprü geçiş ücretlerinin kaldırılması için TBMM'ye kanun teklifi sundu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinden geçiş ücreti alınmaması hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı (TBMM)'na kanun teklifi sundu.

FSM Köprüsü'ndeki ücret toplama sistemi tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 25 Ocak 2015'te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki trafik akışının bugün saat 16.30'dan itibaren normale döneceğini açıkladı.

FSM Köprüsü'nde 4 gişe çalışma nedeniyle trafiğe kapatıldı!

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, OGS ve HGS Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01.00 itibariyle başladı.

FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak!

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsü'nde gişeler eksik çalışacak.FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak.

FSM Köprüsü'nde çalışma yapılacak!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çalışma nedeniyle 25 Ocak'tan 8 Şubat'a kadar 4 gişe kapatılacak, trafik OGS ve HGS ortak şerit olmak üzere 6 gişeden sağlanacak.

FSM Köprüsü'nden tren geçişi de olacaktı!

İstanbul'un 3. Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü için tasarlanan tren geçişi; 1979 yılında 2. Köprü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü için tasarlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

İstanbul köprülerinin bakımları 2015'te tamamlanacak!

Boğaziçi ve FSM köprülerinde devam eden bakım-onarım çalışmaları için kedi yollarının kurulumunun tamamlandığı ve kapsamlı çalışmanın 2015'te biteceği bildirildi. 3. Köprü'de de yapım çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri pembe renkle ışıklandırıldı!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla pembe renkle ışıklandırıldı. Köprüler, saat 22.00 'de pembeye bürünecek.

Boğaziçi ve FSM köprüleri pembe renkle ışıklandırıldı!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla pembe renkle ışıklandırıldı. Köprüler, saat 22.00 'de pembeye bürünecek.

Boğaziçi ve FSM köprüleri, pembe renge büründü!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla her yıl olduğu gibi pembe renkle ışıklandırıldı. Yarın da yürüyüş yapılacak.

FSM Köprüsü'ndeki çalışma başladı!

"Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinin Büyük Onarım ve Yapısal Takviyesi" çalışmaları kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki "kedi yolları"nın imal edilmesi için 15 Aralık'a kadar sürecek Asya-Avrupa yönü sağ şeritteki çalışmalar başladı.

FSM Köprü Haberi

FSM Köprü

Servis olarak vapur kiralayan şirketler mesai saatlerinin gecikmesini önledi. Her gün kısa da olsa Boğaz turu yapan çalışanlar bu uygulamadan oldukça memnun. İstinye'den Küçüksu'ya vapurla gidip gelmeye başlayan banka çalışanı Buket Okumuş, 2 saatte ulaşabildiği evine artık 1 saatte varıyor. Okumuş "İşe vapurla gelince hem stres yaşamıyoruz hem de Boğaz'ın güzelliklerinden faydalanıyoruz." diyor. Bir firmada ürün müdürü olarak çalışan Zeynep Alptekin ise öğleden sonraları başlayan "Bugün eve nasıl döneceğim?" stresini yaşamadan, hızlı bir şekilde akşam eve ulaşmanın verdiği huzurun paha biçilemez olduğunu söylüyor. Ercan Talaş ise "Sabah Murat Kazanasmaz'ı dinlemeden ve İBB Cep Trafik uygulamasına bakmadan işe gelmek son derece mutluluk ve huzur verici." diyor.


İstanbul'da köprü trafiğinden kaçanların çözümü denizde bulmaya çalışması deniz taşımacılığına olan bireysel taleplerin yanı sıra...