07 / 05 / 2024

fsm şerit

fsm şerit

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nün kapalı şeritleri trafiğe açıldı. FSM Köprüsü ile Boğaziçi Köprüsü'nde yaklaşık bir aydır devam eden ücretsiz geçiş uygulaması da saat 17.00'de sona erdi

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Baysal tarafından kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aymak ve Mücahit Aymak ortaklığında kuruldu.

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Faruk Kaya, Mehmet Ali Maraşlı ve Serdar Kaya kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Fsm İstanbul Kimyevi Maddeler İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fsm İstanbul Kimyevi Maddeler İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sarıyer Baltalimanı ve FSM'de imar barışı toplantısı!

Yıllardır mülkiyet sorununu çözmek için çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi 'İmar Barışı' toplantılarına ‘Riskli alan!’ ilan edilen Baltalimanı ve FSM mahalleleri ile devam etti.

Fsm 1453 Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güdük tarafından kuruldu. 

Fsm 34 İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 34 İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çalışkan tarafından kuruldu. 

fsm şerit Haberi

fsm şerit


     Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, köprüdeki son çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu. 

     Soluk, burada yaptığı açıklamada, köprüde son kontrolleri yaptıklarını, boyama ve işaretlemelerin yeni bittiğini söyledi. 

     Köprüde, 18 Haziran'da başladıkları bakım çalışmaları sırasında, özellikle ilk günlerde yağmur nedeniyle sıkıntılar yaşandığını ifade eden Soluk, 1970'li yıllarda bir köşe yazarının ''İstanbul'da trafiği felç etmek için sokağa bir bardak su dökmek gerektiği'' sözünün bugün de geçerli olduğunu, ancak İstanbul'un artan nüfus ve motorlu taşıt sayısı düşünüldüğünde bugün daha iyi durumda olduğunu kaydetti. 

     Soluk, temeli 29 Mayıs 1985'te atılan, 3 Temmuz 1988'de hizmete giren 1510 metre uzunluğunda iki ayak açıklığı 1090 metre olan köprüde böyle bir bakımın ilk kez yapıldığını anlatarak, ''Bu bakımın yapılması şarttı....