28 / 04 / 2024

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.



Elite Life FSM projesi 16 İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bursa'da yükselen projede 96 adet konut bulunuyor.

2 blok olarak inşa edilen Elite Life FSM projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Peki Elite Life FSM projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Elite Life FSM projesindeki konutların teslimleri ne zaman yapılacak? Bursa Elite Life FSM projesi için ne kadar peşinat ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Elite Life FSM projesinde akıllı ev sistemi ve yerden ısıtma bulunuyor. Dairelerin ankastreli olarak teslim edileceği projede ayrıca ebeveyn banyoları da bulunuyor.

Elite Life FSM de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

ELİTE LİFE FSM FİYAT

Bursa Elite Life FSM projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 bin 700 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor.

Yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan tutarın vade imkanıyla ödenebildiği Elite Life FSM projesinin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Elite Life FSM projesinde; yüzme havuzu, otopark, spor salonu ve güvenlik bulunuyor.

Web: www.16insaat.com.tr
Telefon: 0553 354 70 89

Neva Vera yüzde 60'ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!


Geri Dön