30 / 04 / 2024

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...



Doğa ve denizle olduğu kadar Kuşadası’nın dinamik ve eğlenceli hayatıyla da iç içe olan Yılancı Burnu'nda, Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı.

Dört mevsim yaşam için tasarlanan Green Port Prime, 2+1, Dubleks 3+1 ve Loft seçenekleriyle metropollerin kaosundan uzakta, hayalini kurduğunuz huzur ve mutluluğu vaat ediyor.

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Green Port Prime konut projesi 7 blok daire, dubleks ve loft seçenekleri ile dikkat çekiyor. Kuşadası'nda inşaat çalışmaları devam eden projenin Haziran 2025'te teslim edilmesi planlanıyor. 

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Sosyal alanlarıyla dillat çeken projede; kamera sistemi, çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik, geniş peyzaj, akıllı ev sistemi, profesyonel yönetim, havuz, spor salonu ve sosyal tesis alanları yer alıyor.

Green Port Prime projesi, Denize 300 metre, Markete 50 metre, Havalimanına 70 kilometre, Kuşadası Merkeze: 200 metre, Ege Port'ta 300 metre, Aydın'a 50 kilometre, İzmir'e 85 kilometre, Didim'e 60 kilometre, Bodrum'a 160 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. Ödeme kolaylığı sağlayan projede yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı sağlanacak.

Projede 2+1 konutlarda fiyatlar 101 metrekare 5 milyon 250 bin TL'den başlıyor.

İLETİŞİM İÇİN: 

+850 888 88 09

12 milyonu aşkın kişi bu tarihi bekliyor! 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 

Villa Plato Siteleri'nde son 2 villa! Teslimler 5 ay sonra! 


Geri Dön