27 / 04 / 2024

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?



Türkiye'de azalan konut inşaatlarından sonra gözeler yeni projelere çevrildi. Yatırım yapmak ya da yeni ev almak isteyen kişiler, Green Port Prime projesinin detaylarını ve fiyatlarını merak ediyor. 

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda hayata geçirilen Green Port Prime konut projesinde satışlar devam ediyor. Green Port Prime projesi kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. 

Doğa ve denizle olduğu kadar Kuşadası’nın dinamik ve eğlenceli hayatı ile de iç içe olan Yılancı Burnu'nda, Maia Yapı tarafından hayata geçirilen Green Port Prime konut projesinin tüm detayları ortaya çıktı.

Maia Green Port Prime da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Maia Green Port Prime Özellikleri

Dört mevsim yaşam için tasarlanan Green Port Prime porjesi alıcılarına, 2+1, dubleks 3+1 ve loft seçenekleriyle metropollerin kaosundan uzakta, hayalini kurduğunuz huzur ve mutluluğu vaat ediyor.

Green Port Prime konut projesi 7 blok daire, dubleks ve loft seçenekleri ile ev alacakların ve yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kuşadası'nda inşaat çalışmaları devam eden projenin 2025 Haziran ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Green Port Prime projesi, Denize 300 metre, Markete 50 metre, Kuşadası Merkeze 200 metre, Ege Port'ta 300 metre, Havalimanına 70 kilometre, Aydın'a 50 kilometre, Didim'e 60 kilometre, İzmir'e 85 kilometre, Bodrum'a 160 kilometre mesafede yer alıyor.

Maia Green Port Prime da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Maia Green Port Prime Sosyal Alanlar

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede; kamera sistemi, 7/24 güvenlik, geniş peyzaj, çocuk oyun alanı, akıllı ev sistemi, havuz, profesyonel yönetim, spor salonu ve sosyal tesis alanları bulunuyor.

Maia Green Port Prime da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Maia Green Port Prime Fiyat Listesi

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda hayata geçirilen Green Port Prime konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 46 adet konut yükselecek. Ödeme kolaylığı sunan şirket, projede yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı sağlanacak.

Projede 2 oda 1 salon konutlarda fiyatlar 101 metrekare 5 milyon 250 bin liradan başlıyor.

İLETİŞİM İÇİN: 

+850 888 88 09

Goldman Sachs Avrupa’yı uyardı: Çatışmalar enflasyon ve büyümeyi etkileyecek!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 


Geri Dön