30 / 04 / 2024

Neva Vera yüzde 60'ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

Neva Vera yüzde 60'ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

Neva Vera projesinde konut satışları başladı. Kemerburgaz'da yükselen projede 16 konut bulunuyor. Peki Neva Vera Kemerburgaz'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...



Neva Vera projesi, megakent İstanbul'un gözde bölgelerinden Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor. Banco Yapı imzasıyla yükselen projenin inşaat alanı 3 bin 640 metrekare, proje alanı ise 1.652 metrekare olarak belirlendi. 

Banco Yapı Neva Vera projesinde, toplam 16 adet konut yer alıyor. Villa görüntüsüne sahip butik projede 3+1, 3+1 çatı dubleks ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

Neva Vera yüzde 60 ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

Neva Vera projesinde yer alan 3+1'lerin net alanları 123 metrekare, brüt alanları 180 metrekare; 3+1 çatı dublekslerin net alanları 168 metrekare; 5+1'lerin net alanları 150 metrekare, brüt alanları ise 245 metrekare olarak belirlendi. 

Ormanlarla çevrili bir yaşamın kapısını aralayan projenin inşaatına yeni başlandı. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. 

Projede, fitness salonu, sauna, kapalı çocuk oyun alanı ve müzik odası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Belgrad ormanına bakan peyzajıyla şehrin içinde doğanın güzelliklerini sunan projede yürüyüş parkurları da bulunuyor.

Neva Vera yüzde 60 ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

Lüks bir yaşam için, Neva Vera projesinnin tümü uluslararası standartlara sahip malzemeler ve en üstün markalar kullanılarak inşa ediliyor. 

Kentin kalabalığından uzak, kafeler, restoranlar ve alışveriş merkezlerine yakın olan proje, İstanbul Havalimanı'na 10, Levent Kanyon AVM'ye ve Maslak plazalara 15, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne de 20 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Aynı zamanda metroya, üniversitelere ve ana ulaşım hatlarına sadece birkaç adım mesafede bulunuyor. 

Projede her daire için 2 araçlık otopark ile 6 metrekarelik depo alanı sunuluyor. 

Jeneratör, Su Deposu, Hidrafor gibi sistemlerin de yer aldığı projede, 7/24 güvenlik bulunuyor.

Neva Vera yüzde 60 ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

NEVA VERA EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ 

Neva Vera projesinde yer alan konutların fiyatları, 16 milyon 500 bin Türk Lirası ile 26 milyon Türk Lirası arasında değişiklik gösteriyor.  

Projeden konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 60'ını peşin kalanını teslime kadar vade imkanıyla ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://www.bancoyapi.com.tr/

Tel: 0 212 322 90 30 

Dekar Uskumruköy'de son 3 konut! İndirimli fiyatlarla 3+1, 4+1 evler! 

360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!

Genyap Loft nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? 


Geri Dön