29 / 04 / 2024

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 



Bursa Kestel Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa satışa sunuldu. 

Bursa Kestel'de yer alan arsalar için satış ihalesi 6 Eylül 2023 Çarşamba saat 10:40'ta gerçekleştirilecek. 

O ilde KDV den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50 si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Kestel'deki arsaların büyüklükleri 2 bin 221,20 metrekare ve 11 bin 177,66 metrekare olarak açıklandı. 

Söz konusu arsalar KDV'den muaf olarak satılacak. Arsalar için 420 bin TL ve 1 milyon 266 bin TL geçici teminat bedelleri belirlendi. 

Kestel'deki arsaların fiyatları ise 14 milyon lira ve 42 milyon 200 bin lira olarak açıklandı. 

Arsalar tamamı peşin ya da yüzde 50'si peşin kalanı 2 eşit taksit şeklinde ödeme fırsatıyla satışa sunuldu. 

O ilde KDV den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50 si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

 

İlan metni:

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığından:

İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listede mahallesi, ada/parsel numarası, kullanım şekli, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar ihale 2886 sayılı Kanunun 36. maddesine göre Kapalı Teklif (Arttırma) Usulü ile ayrı ayrı mülkiyet satışları yapılacaktır.

O ilde KDV den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50 si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

NOT: Söz konusu yukarıda belirtilen gayrimenkuller KDV den muaftır. Geçici teminat aşağıdaki iban no ya yatırabilir.

BANKA : TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI KESTEL ŞUBESİ

IBAN NO : (TR**********************73)

1-İhaleler 06/09/2023 Çarşamba günü saat 10.30 ve 10.50’de Kale Mahallesi Cuma Caddesi No: 1 Kestel /BURSA adresindeki Belediye Hizmet Binasında ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye Encümeni'nce ayrı ayrı yapılacaktır.

2-İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazların satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde Kale Mahallesi Cuma Caddesi No: 1 Kestel /BURSA adresindeki Belediyemiz hizmet binasında bulunan Destek Hizmetler Müdürlüğünden görülebilir veya satın alınabilir.

3-İstekliler, ihaleye girebilmek için ihale şartnamesinde isteklilerde aranan şartları sağlamak zorundadır. Şartnameye uygun olmayan veya şartname hükümleri dışında şartlar ihtiva eden teklifler geçersiz sayılacaktır. İstekliler ihale şartnamesinde istenilen evrakları teklif dosyasında sunacaklardır.

4-İhaleye iştirak edecek olanlar, idareden 1.000,00 TL+KDV bedel karşılığında şartname almak zorundadırlar.

5-İhale dosyalarını en geç ihale günü saat 10.00'a kadar Kale Mahallesi Cuma Caddesi No: 1 Kestel /BURSA adresindeki Belediye hizmet binasında bulunan Destek Hizmetler Müdürlüğüne verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek ihale dosyaları veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.

6-Satış şartnamelerinde belirtilen hususlarla taşınmazlara ait dosyadaki şartları (1. Sıradaki taşınmazda 562,00 m² kısım üzerinde botaş lehine irtifak hakkı bulunmaktadır.) alıcılar aynen kabul etmiş sayılır. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalanlar, satış şartnamesine aykırı bir talepte bulunamazlar.

7-Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, gazete ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecektir.

8-İhale Komisyonu (ENCÜMEN) gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleleri yapıp yapmamakta serbesttir. ENCÜMEN’ce uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri’nin ONAY’ını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amiri’nin ihaleyi onaylamaması halinde, iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

9-İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışlarda ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu gereğince ilan olunur. İdare, İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Telgrafla müracaat ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez, İlan olunur.

Emekliye ekim ayında ek zam! Emekli maaşı ek zam ne zaman, ne kadar yapılacak?

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

 

 


Geri Dön