28 / 04 / 2024

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?



Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçerken, yatırımcılar merakla gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini ve ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Altın ve para piyaları uzmanı İslam Memiş önceki açıklamalarını hatırlatarak gümüşteki beklentisinin aynı olduğunu ve gümüşün yükslemeye devam edeceğini açıkladı. 

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞÜN OK GİBİ FIRLAYACAĞI TARİHİ AÇIKLADI!

İslam Memiş, altın ve gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini açıkladı. Bu seviyelerden sonra asıl yükselişlerin başlayacağını belirten Memiş, ''Ekim itibariyle altın ve gümüş fiyatlarında agresif yükselişler ile gerçek değerlerini bekliyorum. Altın ons da ilk hedef 2.150 dolar, gümüş ons da ilk hedef 26 dolar  olacak şekilde.'' ifadelerini kullandı.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş güne nasıl başladı? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş bugün kaç TL? Güncel gümüş alış satış fiyatı.

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

21 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

Gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş kaç lira oldu?'' sorularını araştırıyor.

Gümüş fiyatları güne düşüşle başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,79 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 19,74 lira, satış fiyatı ise 20,52 liradan değerleniyor.

Altında 'yaprak kıpırdamıyor!' fiyatlar adeta çakıldı kaldı! Çeyrek altın bugün ne kadar? 21 Ağustos altın fiyatları

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Euro kuru haftaya nasıl başladı? Bugün Euro/TL ne kadar? 21 Ağustos Euro/TL kuru

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön