30 / 04 / 2024

Simfer'de bahar fırsatı başladı! İşte Simfer Mini-Midi fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Simfer'de bahar fırsatı başladı! İşte Simfer Mini-Midi fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yeni özellikleri ve fonksiyonlarıyla fırın kategorisinde en çok beğenilen markalardan Simfer’de bahar fırsatları başladı. İşte Simfer Midi-Mini fırırn modelleri ve Mart 2022 fiyatları…



Pişirme grubunun en önemli üyelerinden fırınlar, mutfakların vazgeçilmez elemanları. En çok ihtiyaç duyulan elektrikli mutfak aletlerinden fırınların, bu nedenle dayanıklı, kaliteli ve uzun ömürlü olması oldukça önemli…

Simfer markası, mini fırın kategorisinde en beğenilen ve tercih edilen modeller üretmeye devam ediyor. Mutfakta yeterli alanı olmayan ve pratik bir şekilde pişirme ihtiyacını karşılayan Simfer fırınları, kullanıcılarına çeşitli fonksiyonları ile de kolaylıklar sunuyor.

Yemeklerin lezzetli olması için nasıl piştiği çok önemlidir. Dolayısıyla Simfer bu konudaki iddiasını ortaya koyan markalardan biri olarak, geliştirdiği modeller ile kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Yerden tasarruf etmeyi sağlayan mini fırınlar, geniş iç hacimleri ve kullanım kolaylıkları dışında tasarımları ile de mutfaklara şıklık katıyorlar.

YOĞURT MAYALAMA FONKSİYONU

Farklı pişirme fonksiyonları, farklı kapasite ve enerji sınıfları ile sevilen Simfer mini fırın ailesi, ev yoğurdu mayalama, dondurulmuş gıdalar çözme, ısıyı eşit dağıtan fan sistemi gibi çeşitli özelliklere de sahip.

Simfer de bahar fırsatı başladı! İşte Simfer Mini-Midi fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Bahar fırsatı ile midi fırın fiyatlarında büyük indirim yapan Simfer’in avantajlı fiyatları, mini fırın almayı düşünenlerin yüzünü güldürüyor.


Geri Dön