08 / 05 / 2024

Fuar İzmir açılacak mı

Fuar İzmir açılacak mı

İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Büyükşehir Belediyesi, 25 Mart tarihindeki açılışa hazırlanan Fuar İzmir’in giriş sokağını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donattı.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

İzmir'de 420 yıllık Hisar Camisi yeniden açılacak!

İzmir'de bulunan 420 yıllık Hisar Camisi'nin 1.5 yıl süren tadilat çalışmaları bitti. Cami önümüzdeki ramazan ayında yeniden ibadete açılacak. 

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

42.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da açılacak!

Bölgesinin en büyük, dünyanın ise konusunda en büyük beşinci fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’inci kez açılacak. 

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak?

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 95'inin tamamlandığı açıklanan proje kapsamında 3 tünel hizmete açıldı. Peki İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir'in seyir teraslı otoparkı Eylül'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da hayata geçirdiği 8 katlı otopark Eylül'de hizmete açılacak.

İzmir İstinye Park Eylül 2019'da hizmete açılacak!

Doğuş Holding'in İzmir Balçova’da 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği İzmir İstinye Park projesi 2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak.

Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak!

1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda muhallebici olarak tanınan Özsüt, bugün dev bir tatlı fabrikasına dönüştü. Şimdilerde Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

İzmir Türkan Saylan ÇYM 17 Mart'ta açılacak!

İzmir Buca Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke tarafından açılacak merkez 17 Mart'ta hizmete girecek.

Fuar İzmir açılacak mı Haberi

Fuar İzmir açılacak mı


İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Büyükşehir Belediyesi, 25 Mart tarihindeki açılışa hazırlanan Fuar İzmir’in giriş sokağını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donattı.

Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi, 25 Mart’ta dünyanın en büyük mermer fuarlarından biriyle, Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açmaya hazırlanırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da açılış hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Fuar İzmir’i ziyaret ederek gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Yoğun yağışlara rağmen çalışmalarını aralıksız devam ettiren şantiye ekibini kutlayan Başkan Kocaoğlu, “Sadece İzmir için değil, ülkemiz ve yakın coğrafya için çok önemli bir esere imza atıyorsunuz. Fuar İzmir’i kuran ekip olarak tarihe geçeceksiniz” diye konuştu.

Fuar Sokağı’na Türkiye mozaiği

Fuar İzmir’in en...