27 / 04 / 2024

fuar izmir marble

fuar izmir marble

Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu.

İzmir Marble'den 150 milyon dolar bekliyor!

MARBLE, kent ekonomisine 150 milyon dolar kazandıracak. İzmir ile özdeşleşen ve dünyanın önde gelen 3 büyük mermer fuarı arasındaki MARBLE, bu yıl yeni yerinde yüzde 168 oranında büyüyen bir alanda yapılacak.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

ASCENDUM Makina, MARBLE 2017'de!

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün temsilcileri buluşuyor. ASCENDUM Makina, fuarda boy gösterecek.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

MODEKO Fuar İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO kapılarını açtı, fuarda 350 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar İzmir'e raylı sistemle ulaşımı sağlayacak monoray projesinin Proje Tanıtım Dosyası İzmir Valiliği tarafından uygun bulunarak Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre değerlendirme yapılacak ÇED süreci başladı.

Fuar izmir'in yol çilesi bitiyor!

Gaziemir'deki Fuar İzmir için planlanan yeni kavşak projesi için imar planlarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma işlemlerinin sona ermesiyle birlikte ihaleye çıkarak yeni yolun inşasına başlayacak.

Fuar İzmir'in asma tavanları çöktü!

Başkan Kocaoğlu’nun her fırsatta iftihar ettiği Gaziemir’deki Fuar İzmir’de yağışlı havalarda çatının akması sonucu asma tavanlar çöktü, havalandırma tesisatı hasar gördü.

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

fuar izmir marble Haberi

fuar izmir marble


Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, İZFAŞ’ın düzenlediği 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, Fuar İzmir’in yapımında projeye mermerleriyle destek veren katılımcılara birer teşekkür plaketi sundu. 


İzmir’in yeni fuarcılık mabedi Fuar İzmir, 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Marble’da açılış heyecanının ardından, ilk gala gecesine de evsahipliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Aziz Kocaoğlu, gecede projeye mermerleriyle destek veren fuar katılımcılarına plaket verdi. Yaptığı konuşmada, başarmak için yola çıktıklarını ve bunu Fuar İzmir ile taçlandırdıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Rahmetli Başkanımız Ahmet Piriştina’nın yaptığı fuar holleri İzmir fuarcılığına çok büyük bir nefes aldırdı...