09 / 05 / 2024

Fuat Gürlesel

Fuat Gürlesel

Sektörel Toplantılar’ının ilkinde, gayrimenkul sektörü ve kentsel dönüşüme mercek tutuldu. Uzmanların, ‘Sanılandan yakın’ dediği Marmara depremi öncesi korkutan uyarı geldi: Türkiye’de 50 yaş üzeri 5 milyon konut kullanım ömrünü tamamladı.

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

EYT'de son dakika! Fuat Oktay resmen tarih verdi! Emeklilik için EYT şartları ne olacak?

Milyonların dört gözle beklediği haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay verdi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için yapılacak düzenlemede sona gelinirken hükümet yetkililerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte ayrıntılar..

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Can ve Fuat Gül tarafından kuruldu.

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Erdal Taşçı ve Fuat Günlemiş ortaklığında kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Fiber Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Fiber Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Güneş kuruldu.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Fuatekinci İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fuatekinci İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Ekinci tarafından kuruldu.

Fuat Gedik kimdir?

Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fuat Gedik'in biyografisi...

Fuat Gürlesel Haberi

Fuat Gürlesel


Marmara depreminin 14’üncü yılında çarpıcı tespit... Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel, Türkiye’deki toplam 19 milyon konuttan 10 milyonunun yapı ruhsatı bulunmadığını, ruhsatı olan 50 yaş üstündeki 5 milyon konutun da kullanım ömrünü tamamladığını söyledi. Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) düzenlediği ‘Sektörel Toplantılar’ının ilkinde, gayrimenkul sektörü ve kentsel dönüşüme mercek tutuldu. 


10 MİLYONLUK CİDDİ RİSK 


GYİAD danışmanı Gürlesel, “Yapı ruhsatsız yaklaşık 10 milyon konut ciddi risk oluşturuyor. 9-9.5 milyon ruhsatlı konutun yarısı 1960-1970’li yıllarda yapıldı. 14-15 milyon konut yenilenmeli” dedi.  


İTALYA'DA 12 MİLYAR $'LIK HATA


GYİAD’ın toplantısında hazır bulunan Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz ise şunları söyledi: İtalyan Hükümeti Sicilya’da önemli bir kentsel dönüşüm hamlesi başlattı ve kamulaştırma yapmak istedi. Ancak planlı hareket edilmediği için hükümet ciddi tazminatlar ödemek...