07 / 05 / 2024

fuat keleş şirket

fuat keleş şirket

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Fk Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fk Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Mka Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mka Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş tarafından kuruldu.

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu şirket kurdu!

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu, bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu.

Keleş Center Airport'tan kaçırılmayacak fırsat!

Keleş İnşaat'ın yeni projesi “Keleş Center Airport” yatırımcılarına hazırladığı kampanya dahilinde 0 peşinat 120 ay vade ve 40 ay şirket bünyesinde vade farksız ödeme yapılabiliyor..

Mustafa Keleş'ten 2 yeni şirket!

Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş tarafından 2 yeni şirket kuruldu. 1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu.

Mustafa Keleş'ten yeni şirket!

Keleşoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş tarafından MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi bugün 5 milyon TL sermaye ile bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Keleşoğlu yeni projelere hazırlanıyor!

Keleşoğlu Holding 1 milyar dolar yatırımla kendi tarihinin en büyük projesini inşa ediyor. 4 bin 619 konutun yer aldığı Deniz İstanbul projesini ve şirketin hedeflerini Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş’ten dinledik.

Keleşoğlu İnşaat'tan 2 milyar liralık 3 proje!

Keleşoğlu İnşaat yeni projeler için düğmeye bastı. Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ve Dursun Keleş, İstanbul'da yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan 3 proje planladıklarını belirtti.

Tektaş Tasarım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tektaş Tasarım İnşaat Anonim Şirketi 2 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü 'nde Fuat Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Panora GYO değişen şirket esas sözleşmesini yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket esas sözleşmesinin değişen ve tescillenen halini yayınladı...

fuat keleş şirket Haberi

fuat keleş şirket

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

1978'de Güzelce bölgesinde yazlık inşaatlar yaparak sektöre adım atan Keleşoğlu Holding, 1987 yılında Florya'da lüks apartmanlar inşa etti. Şirket, 2002’den 2016’ya kadar 30 projenin teslimini gerçekleştirdi.

Eston 1 Nolu Yapı, Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, Keleşoğlu Holding Proje Geliştirici Dursun Keleş, Keleşoğlu Holding Eston Genel Müdürü Şerif Eren ve Mimar Çağla Keleş tarafından kuruldu. 

Fuat Keleş ve Dursun Keleş, inşaat ve mimarlık alanında eğitim görmeyi düşünürken, Babaları Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş'in önerisiyle yönetim odaklı eğitim aldılar.
 

Fuat Keleş, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu. Üniversite son sınıfta Kavacık’ta bir...