29 / 04 / 2024

Fuaye Çarşı maltepe

Fuaye Çarşı maltepe

Toplam 55 ticari birimin yer aldığı Fuaye Çarşı'da doluluk oranı yüzde 76. Toplam 4 bin 594 metrekare alana sahip olan Fuaye Çarşı için teklifler kapalı zarf usulüyle verilecek...

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ertekin tarafından kuruldu.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aslan, Cemil Aslan, Erdal Aslan, Mehmet Sait Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

VS Uçar Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

VS Uçar Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Vedat Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu.

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi açıldı!

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi, İsmail Karakuş Şube Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

Özel üniversiteler Topkapı Yenibosna arasında tıp fakültesi için yer arıyor!

İstanbul'daki özel üniversiteler Topkapı-Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkezefendi'de hayata geçti...

Yaşar Kemal Kültür Merkezi Maltepe'de yükselecek!

Başkan Kılıç, “Maltepe Belediyesi Yılmaz Mızrak Kültür Merkezi’ni genç tiyatrocuların kullanımına açacak ve Maltepe’nin merkezinde, bugünkü Organik Pazar’ın olduğu alanda Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin yapımına başlayacağız” dedi.

Maltepe'de 8 bin riskli bina var!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk edebiyatının dev çınarı Yaşar Kemal’in vefatından ötürü üzüntülerini dile getirerek, Maltepe’de kurulacak kültür merkezine Yaşar Kemal’in adının verileceğini açıkladı. Kılıç, Maltepe'deki riskli binalarıda açıkladı

Fuaye Çarşı maltepe Haberi

Fuaye Çarşı maltepe

FUAYE Süreyyapaşa, Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz projelerinin ticari birimlerini oluşturan Fuaye Çarşı satışa çıktı. 


Toplam 55 ticari birimin yer aldığı Fuaye Çarşı'da doluluk oranı yüzde 76. Toplam 4 bin 594 metrekare alana sahip olan Fuaye Çarşı için teklifler kapalı zarf usulüyle verilecek. İçerisinde otoparkında yer aldığı Fuaye Çarşı için tekliflerin 10 gün içerisinde verilmesi gerekiyor. Fuaye projeleri, Kiptaş ve Yılmaz İnşaat imzası taşıyor. 


Habertürk...