09 / 05 / 2024

Fuaye Turkuaz ev fiyatları

Fuaye Turkuaz ev fiyatları

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Fuaye Turkuaz adres bilgileri şöyle: Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / İstanbul...

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

Sur Yapı Antalya Turkuaz ev fiyatları!

Sur Yapı imzası ile Antalya Kepez'de hayata geçirilen Antalya projesinin Turkuaz etabı ön satışa çıktı. İşte Sur Yapı Antalya Turkuaz ev fiyatları..

Yabancıya vatandaşlık hakkı, Turkuaz Kart ile tamamlanacak!

Türkiye’ye 2 milyon dolar yatırım yapan veya 1 milyon dolarlık ev alana, başka bir şart aranmaksızın vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı. Yürürlüğe giren bu adımın tamamlayıcısı olarak önümüzdeki günlerde de nitelikli işgücü için turkuaz kart düzenlemesi yürürlüğe girecek.

Turkuaz Seramik Ibiza, detaylar kadar ince!

Günümüzün yeni ev anlayışıyla birlikte banyo tasarımları da ön plana çıkıyor. Turkuaz Seramik doğanın evrene sunduğu inceliği yansıttığı Ibıza Serisi ile banyolara modern ve zarif bir görünüm kazandırıyor.

MASMEK Ev Dekoratifleri Sergisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sevgiyle Emek” Dekoratif Ev Aksesuarları Sergisi açıldı. Ürünler Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu ’nda görücüye çıktı.

Sinpaş'tan ev alana Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki!

Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor.

Sinpaş'ın 40. yıl fırsatıyla son 40 ev!

Liva Turkuaz'da Sinpaş'ın 40. yıl fırsatıyla son 40 ev. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz'da yaşam başladı!

“Türkiye için ev almanın tam zamanı” sloganı taşıyan Sinpaş Liva Turkuaz, İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli'de yükseliyor. Projede Sinpaş'ın 40. yıl kampanyasına özel kampanya dahilinde son 40 ev yer alıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz'da ev sahibi olmanın tam zamanı!

Toplam 824 adet konuttan meydana gelen Liva Turkuaz projesinde otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, güvenlik, sauna, tenis kortu, Türk hamamı, fitness center yer alıyor...

Yılmaz İnşat Fuaye Turkuaz Evleri!

Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile konut sahibi olunan Yılmaz İnşat Fuaye Turkuaz Evleri toplam 106 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yılmaz İnşaat imzası taşıyan projede satışlar devam ediyor..

Fuaye Turkuaz Maltepe fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft daire tiplerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz Maltepe fiyat bilgileri...

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları!

Yılmaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları, İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede konut tutarının yüzde 25'ini peşinat olarak verdikten sonra banka kredisi kullanmak mümkün...

Fuaye Turkuaz Maltepe adres!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de 14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen Fuaye Turkuaz Maltepe adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede fiyatlar 254 bin 687 TL'den başlangıç gösteriyor...

Fuaye Turkuaz ev fiyatları Haberi

Fuaye Turkuaz ev fiyatları

14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen Fuaye Turkuaz adres bilgileri öncesinde projenin diğer detaylarından bahsedelim. 106 bin metrekare alana sahip projede dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 


Orman ve deniz olmak üzerede 2 farklı tipte dairenin yer aldığı Fuaye Turkuaz teslimleri ne zaman sorusuna hemen teslim yanıtı uygun görülüyor. Projede yüzde 25 peşinat sonrasında ödemeler banka kredisi ile gerçekleşiyor. 


Yıldız İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Fuaye Turkuaz adres bilgileri dahilinde projenin İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Projede toplam 186 adet daire yer alıyor. 



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft dairelerden oluşan Maltepe Fuaye Turkuaz projesinde; yüzme havuzları, bisiklet parkurları çocuk oyun alanları,bay bayan ayrı sauna, çok amaçlı spor...