29 / 04 / 2024

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları!

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Maltepe Fuaye Turkuaz

Yılmaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları, İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede konut tutarının yüzde 25'ini peşinat olarak verdikten sonra banka kredisi kullanmak mümkün...



14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft daire tiplerinden meydana geliyor. 


Fuaye Turkuaz Evleri'nde;  yüzme havuzları, bisiklet parkurları çocuk oyun alanları,bay bayan ayrı sauna, çok amaçlı spor sahası, cafe, restoran, mağazalar, çocuk oyun alanları, halı saha, play station salonı, party house, fitnees center, hobi odası mevcut. 


Yılmaz İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları, 186 adet daireden oluşuyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabiliyor. 


Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları!


Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği Maltepe Fuaye Turkuaz'da satış sürecine devam ediliyor. Proje, 106 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Dairelerin orman ve deniz olarak adlandırıldığı  Yılmaz İnşaat  Fuaye Turkuaz Konutları, İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa ediliyor. 


Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz Konutları iletişim

Telefon: 444 22 83

Web Adresi: www.fuaye.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön