29 / 04 / 2024

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi!

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Fuaye Turkuaz

14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen ve İstanbul Anadolu Yakası Maltepe' de Yılmaz İnşaat tarafından konumlandırılan Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi bilgileri haberimizde bulunuyor.



Yılmaz İnşaat  Fuaye Turkuaz  teslim tarihi haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.  Yılmaz İnşaat  Fuaye Turkuaz teslim tarihi ne geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. 


Projede; yüzme havuzları, bisiklet parkurları çocuk oyun alanları, halı saha, play station salonı, party house, fitnees center, hobi odası, bay bayan ayrı sauna, çok amaçlı spor sahası, cafe, restoran, mağazalar ve çarşı yer alıyor.


Fuaye Turkuaz Evleri 14 ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor. İçinde toplamda 186 konut bulunan Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi!


Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi iblgisine göre projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor.


Fuaye Turkuaz projesinde 1 oda 1 salon orman manzaralı daireler 254 bin TL, 1 oda 1 salon deniz manzaralı daireler 286 bin 500 TL ile 305 bin TL arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 641 bin 500 TL ile 664 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Fuaye Turkuaz Evleri adres:


Fuaye Turkuaz satış ofisi: Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / İstanbul 


Telefon: 444 22 83

Web Adresi: www.fuaye.com.tr


projeye sor



Geri Dön